Hvorfor sier telefonen min at blokkering av meldingen er aktive metropcs?

Hva betyr metro -melding som blokkerer aktivt?

«Meldingsblokkeringen er aktiv» -feil du ser på Android -enheter og iPhones vil bety Du har blokkert den andre personen. Noe av det første du må merke deg når du mottar denne feilmeldingen er at mottakeren enten har deg på blokkeringslisten deres, eller du har dem på blokklisten din.

Hvordan fikser jeg ikke å sende meldingsblokkering av meldinger er aktive metro -PC -er?

På Android -telefonen din må du gjøre det Gå til Innstillinger> Meldinger> Blokkert> Rediger. Hvis du kan se målnummeret på listen, må du trykke på fjerning ved siden av for å fjerne det fra svartelisten.

Hvordan slår jeg av meldingen som blokkerer aktiv?

Hvordan slå av meldingsblokkering er aktiv på iPhone 6, 7, 8, XR eller 12

  1. Fix 01: Sjekk om mottakerinformasjonen er lastet nøyaktig.
  2. Fix 02: kast ut og bytt sims.
  3. Fix 03: Slå av iMessage.
  4. Fix 04: Prøv å sende en tekst ved hjelp av iMessage.
  5. Fix 05: Kontroller kvaliteten på nettverket.

Kan metro -PC -er blokkerer tekstmeldinger?

Hvis du har blokkert en kontakt, vil den kontaktens tekst- eller bildemeldinger også være i blokkeringsboksen. Åpne meldingene -appen, trykk og hold en kontakt (eller telefonnummer) og trykk på Block -kontakt. For å blokkere flere kontakter, trykk på> Blokker kontakter, velg kontaktene og trykk på Block.

Hva er melding som blokkerer aktiv Android?

Dette Tjenesteavbrudd kan skyldes en midlertidig vedlikeholdspause, og meldingstjenesten kan ha blitt pause på grunn av hvilken feilen vises. Blokkliste: Hovedårsaken til meldingen skyldes at mottakeren er i blokkeringslisten til avsenderen eller omvendt.

Hva er meldingsblokkering på telefonen min?

Meldingsblokkering lar deg blokkere uønskede meldinger til og fra telefonen.

Hvordan vet jeg om tekstene mine blir blokkert?

Hvis du mistenker at du faktisk er blitt blokkert, prøv først å sende en høflig tekst av noe slag. Hvis du får «levert» varselet under den, ble du ikke blokkert. Hvis du får et varsel som «Melding ikke levert» eller du ikke får noe varsel i det hele tatt, er det et tegn på en potensiell blokk.

Kan du fortelle om noen blokkerer tekstene dine?

Prøv å sende en tekstmelding. Imidlertid, hvis en person har blokkert deg, vil du ikke se noen av varslene. I stedet, Det vil bare være et tomt rom under teksten din. Det er verdt å merke seg at det å bli blokkert ikke er den eneste grunnen til at du kanskje ikke ser et varsel.

Hva er meldingsblokkering?

Meldingsblokkering lar deg blokkere uønskede meldinger til og fra telefonen.

Kan du fortelle om noen blokkerte nummeret ditt?

Send en tekstmelding hvis noen blokkerte nummeret ditt, statusen vil aldri endre seg til “Les.” Hvis det holder seg i levert status, kan de ha blokkert nummeret ditt. Husk at noen nyere versjoner av Android også tilbyr lesekvitteringer fra andre Android -enheter.

Hva ser den andre personen når du blokkerer tekstene deres?

Når noen som du har blokkert tekster deg, går tekstene deres ingen steder. De vil ikke motta noe varsel om at de er blokkert, og meldingene deres vil fortsatt se ut som om de er sendt.

Hvorfor er meldingsblokkering aktivert?

Det betyr at personen har all tekstmeldinger blokkert av transportøren sin og kan ikke sende eller motta noen tekstmeldinger. Hvis det er – må du være sikker på at personen du sms til, har telefoninnstillingene sine i stand til å sende og motta tekstmeldinger. Det kan være en generell regel, eller det kan være en straff.

Hvordan forteller du om tekstene dine er blokkert?

Hvis du mistenker at du faktisk er blitt blokkert, prøv først å sende en høflig tekst av noe slag. Hvis du får «levert» varselet under den, ble du ikke blokkert. Hvis du får et varsel som «Melding ikke levert» eller du ikke får noe varsel i det hele tatt, er det et tegn på en potensiell blokk.

Kan en tekst gå gjennom hvis jeg er blokkert?

Hvis en Android -bruker har blokkert deg, sier Lavelle, “Tekstmeldingene dine vil gå gjennom som vanlig; De vil bare ikke bli levert til Android -brukeren.”Det er det samme som en iPhone, men uten den» leverte «varselet (eller mangelen på dem) å anelse om deg i.

Vil tekstmeldinger gå gjennom hvis de blokkeres?

Hvis en Android -bruker har blokkert deg, sier Lavelle, “Tekstmeldingene dine vil gå gjennom som vanlig; De vil bare ikke bli levert til Android -brukeren.”Det er det samme som en iPhone, men uten den» leverte «varselet (eller mangelen på dem) å anelse om deg i.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *