Hvorfor sitter Surface Pro på lasteskjermen?

Hvordan fikser du en overflate som sitter fast på en overflate?

0: 001: 07Here er en Microsoft Surface Pro 8. Og du har et problem der skjermen er frosset eller kanskje du er en Microsoft Surface Pro 8. Og du har et problem der skjermen er frosset, eller kanskje du sitter fast et sted, eller kanskje du sitter fast på Windows -logoen. Og du kan ikke starte på nytt eller

Hvordan får jeg overflaten min pro ut av boot loop?

Start overflaten din ved å bruke en USB -gjenopprettingsstasjon. Sett inn USB-gjenopprettingsstasjonen inn i USB-porten på overflaten, og trykk deretter og hold volum-ned-knappen mens du trykker og slipper strømknappen. Når overflatelogoen vises, slipp volum-ned-knappen.

Hvorfor starter ikke Surface Pro?

Tvinge en omstart hvis du ladet overflaten din og tastaturet eller snarveiene ikke fungerte, kan du prøve å tvinge en nedleggelse, og deretter starte på nytt. Slik er du hvordan: Trykk og hold på strømknappen til logoskjermen vises (ca. 20 sekunder). Se Force en avslutning og starte overflaten på nytt for mer info.

Hvordan frigjør jeg overflaten min proff?

Hvis Microsoft -overflaten din har blitt frosset på «Surface» -skjermen eller har en svart skjerm, kan du prøve disse trinnene for å tvinge en nedleggelse og tilbakestille den. Trykk og hold “strøm” -knappen i 30 sekunder. Trykk og hold «volumet opp» og «strøm» -knappene samtidig i 20 sekunder. Du skal føle at enheten til slutt vibrerer.

Hvorfor svarer ikke Surface Pro -skjermen?

Hvis berøringsskjermen ikke er lydhør eller ikke fungerer hvordan du forventer, Prøv å starte PCen på nytt. Hvis du fortsatt har problemer, kan du se etter oppdateringer: Velg Start, velg deretter Innstillinger . I Innstillinger, velg Oppdater og sikkerhet, deretter WindowsUpDate, og velg deretter Kontrollen for oppdateringsknapp.

Hvorfor sitter overflaten min på nytt ved å starte på nytt?

Vi foreslår at du Utfør en avslutning på to knapper for å rette opp den omstartsløyfen som hindret enheten din fra å fungere ordentlig. Se Force en avslutning og starte overflaten på nytt for mer info. Slik er du hvordan: Trykk og hold på strømknappen på overflaten i 30 sekunder, og slipp den deretter.

Hvordan gjør du en hard tilbakestilling på en overflateproff?

Dette er hvordan:

 1. Trykk på Windows -logo -tasten på tastaturet. Hvis du trenger det, kan du avvise låseskjermen.
 2. Hold skifttasten nede mens du velger strøm> Start på nytt i nedre høyre hjørne av skjermen.
 3. Etter at overflaten er på nytt til å velge et alternativskjermbilde, velg Feilsøk> Tilbakestill denne PC -en.

Hvordan fikser jeg oppstartsløyfen på overflaten min pro 4?

Fest en Microsoft Surface Pro 4 Boot Loop .. Den enkle måten

 1. Trykk og hold Surface Pro strømknappen i 30 sekunder.
 2. Trykk og hold opp volum-knappen og strømknappen samtidig i 15 sekunder eller mer, og slipp deretter begge knappene. …
 3. Vent 10 sekunder.

Hvordan starter du hardt på en overflateproff?

Trykk og hold opp volum-knappen og strømknappen samtidig til skjermen slår seg av (ca. 15 sekunder), og slipp deretter begge deler. Skjermen kan blinke overflatelogoen, men fortsett å holde knappene nede i minst 15 sekunder.

Hvor lenge varer overflateproffer?

Surface Pro LTE støttes til 1. desember 2021. Surface Go støttes til 2. august 2022. Surface Studio 2 støttes til 2. oktober 2022. Surface Laptop 2 og Surface Pro 6 støttes til 16. oktober 2022.

Hvordan tvinger du på nytt en overflateproff på nytt?

Start en Microsoft Surface Pro 4 eller eldre

 1. Trykk og hold på strømknappen til skjermen er av.
 2. Slipp den, trykk deretter og hold volumet opp og strømknappene samtidig i 15 sekunder. …
 3. Slipp volum opp og strøm, og vent deretter minst 10 sekunder.
 4. Trykk på strømknappen for å slå på overflaten Pro på.

19. mars 2021

Hvordan starter jeg den bærbare datamaskinen på nytt hvis den sitter fast?

Trykk og hold nede på strømknappen til datamaskinen slår av, og trykk deretter på strømknappen igjen for å starte opp igjen fra bunnen av. Hvis du jobbet med noe viktig når frysen skjedde, kan det hende du kan gjenopprette den, avhengig av programmet og hvordan det håndterer ufrelste dokumenter.

Hvordan fikser jeg en ikke -svarende berøringsskjerm?

Imidlertid er det ofte en av de mest vellykkede måtene å fikse en ikke -svarende berøringsskjerm på Android. Start av telefonen på nytt slås av og oppdaterer alle bakgrunnstjenester, som kunne ha krasjet og ført til problemet ditt. Trykk og hold på strømknappen for å vise strømmenyen, og trykk deretter på nytt hvis du kan.

Hva du skal gjøre hvis datamaskinen sitter fast ved å starte på nytt?

Hvordan kan jeg fikse Windows 10 hvis det sitter fast mens jeg starter på nytt?

 1. Start på nytt uten å koble til periferiutstyr. Koble fra eventuelle periferiutstyr som en ekstern harddisk, en ekstra SSD, telefonen osv., og prøv for å starte PCen på nytt. …
 2. Force-Power av Windows 10-systemet ditt. …
 3. Avslutt ikke -svarende prosesser. …
 4. Start Windows 10 feilsøking.

21. april 2022

Hvordan fikser jeg Windows 10 fast på lasteskjermen?

Svar (3) 

 1. Slå datamaskinen på og tvunget slå den av i tre ganger. Mens du starter, må du sørge for at du slår av datamaskinen når du ser Windows -logoen.
 2. Windows 10 vil starte opp i diagnostikkmodus. …
 3. Klikk på feilsøking.
 4. Klikk på avanserte alternativer.
 5. Klikk på oppstartsreparasjon.

Hvorfor tar omstart så lang tid?

Årsaken til at omstarten tar for alltid å fullføre kan være en ikke -responderende prosess som kjører i bakgrunnen. For eksempel prøver Windows -systemet å bruke en ny oppdatering, men noe stopper fra å fungere ordentlig under omstartoperasjonen.

Er Microsoft avsluttet overflate?

Vi spurte Microsoft om det vil trekke seg tilbake overflatebokområdet, og en talsperson bekreftet det Det nye Surface Laptop Studio er designet for å erstatte Surface Book i Microsofts line-up 2021. Dette betyr at overflateboken ikke er mer.

Er Surface Pro verdt det?

Uten det er Surface Pro egentlig bare en fin og dyrt nettbrett. Det er også et flott tastatur for sitt slag. Til tross for tynnheten, tilbyr typedekselet en overraskende behagelig skriveopplevelse, med god nøkkelreiser. Det er også bakgrunnsbelysning, justerbar gjennom flere lysstyrke nivåer.

Hvordan tilbakestiller jeg hardt på overflaten min?

Hvordan tvinge den frosne overflaten til å slå seg av

 1. Trykk og hold på strømknappen til skjermen slår seg av. Dette vil ta omtrent 10 sekunder, men i sjelden anledning kan det ta lengre tid.
 2. Slipp av strømknappen og vent flere sekunder.
 3. Trykk på strømknappen igjen for å slå overflaten på igjen.

29. november 2018

Hvorfor sitter den bærbare datamaskinen min på lasteskjermen?

I noen tilfeller er problemet «Windows Stuck on Loading Screen» forårsaket av Windows -oppdateringer eller andre problemer. På dette tidspunktet kan du legge inn sikker modus, gjøre ingenting og deretter starte datamaskinen på nytt for å hjelpe datamaskinen til å starte normalt igjen. Sikker modus starter med et minimumssett med drivere, programvare og service.

Hvorfor fungerer ikke Ctrl alt Del?

Ctrl + Alt + Del ikke fungerende problem kan oppstå når systemfilene dine er ødelagte. Hvis du ikke er sikker på om systemfilene dine er ødelagte eller ikke, kan du kjøre systemfilkontroll for å skanne etter korrupsjoner i Windows System Files og gjenopprette ødelagte filer.

Hva er spøkelsesberøring?

Spøkelsesberøring er noen av de mest irriterende berøringsfeilene på Android. I utgangspunktet, Skjermen svarer på berøringer som du faktisk ikke lager. Den reagerer på inngang som faktisk ikke eksisterer. Det samme begrepet kan også referere til skjermområder som forblir helt ikke svarer på å berøre.

Vil tilbakestille fabrikkinnstilling fikse berøringsskjermen min?

Tilbakestilling av fabrikken vil slette alle filene og innstillingene på Android -enheten din. For å holde Android -dataene dine trygge, hadde du bedre sikkerhetskopi av dataene dine på enheten. Siden Android -berøringsskjermen ikke svarer, kan du ikke sikkerhetskopiere filene til Google -kontoen din.

Hvorfor tar den bærbare datamaskinen min for alltid å starte på nytt?

Hvis Windows 11/10 -datamaskinen tar for alltid å starte på nytt, kan du prøve følgende forslag: Oppdater Windows OS og all den installerte programvaren, inkludert enhetsdriverne. Feilsøk i Clean Boot State. Kjør ytelses-/vedlikeholdsfeilsøkerne.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *