Hvorfor spiller datamaskinens lyd gjennom mikrofonen min?

Hvordan hindrer jeg lyd fra å spille gjennom mikrofonen min?

6. Deaktiver lydutgangsdrivere

 1. Høyreklikk på volumikonet på oppgavelinjen, og velg ‘Åpne lydinnstillinger’
 2. Klikk på ‘Lydkontrollpanel’
 3. I ‘Sound’ -vinduet, klikk på fanen ‘Playback’.
 4. Høyreklikk på Realtek (R) lydhøyttaleren og klikk på ‘Deaktiver’

Hvorfor henter mikrofonen min bakgrunnslyd?

Mikrofonen eller lydenheten din fanger for mye bakgrunnsstøy. Sjekk følgende: Datamaskinens vifte eller spinnende harddisk er for nær mikrofonen. Du kan sitte i nærheten av en vifte eller klimaanlegg som produserer statisk støy.

Hvordan hindrer jeg mikrofonen min fra å hente høyttalerne mine?

Mer informasjon

 1. Åpent kontrollpanel.
 2. Åpne maskinvaren og lydinnstillingen.
 3. Åpne lydinnstillingen.
 4. Velg kategorien Opptak og dobbeltklikk på mikrofonen du har valgt som standardopptaksenhet.
 5. Klikk på kategorienivå og reduser innstillingen for mikrofonøkning.

Hvorfor henter mikrofonen min alt?

EN: MICet med høyere kvalitet vil være mer følsom, og den vil plukke opp mer støy – uønsket omgivelseslyd som å skrive og museklikk. Med mindre du spiller inn i et vakuum, er det umulig å bli kvitt all omgivende lyd fra innspillinger.

Hvorfor henter mikrofonen min alt?

EN: MICet med høyere kvalitet vil være mer følsom, og den vil plukke opp mer støy – uønsket omgivelseslyd som å skrive og museklikk. Med mindre du spiller inn i et vakuum, er det umulig å bli kvitt all omgivende lyd fra innspillinger.

Hvordan fikser jeg mikrofonen min plukker opp lydvinduer 10?

Skriv inn lyd i Windows Start Seach Box> Klikk på lyd> Under Recording -fanen, høyreklikk på et tomt rom og velg, vis frakoblede enheter og vis deaktiverte enheter> Velg mikrofon og klikk på egenskaper og sørg for at mikrofonen er aktivert> Du kan også Sjekk om mikrofonen du bruker er …

Hvordan hindrer jeg mikrofonen min fra å plukke opp bakgrunnsstøy Windows 10?

Metode 1. Aktiver alternativet for støyundertrykkelse i Windows 10

 1. Gå til innspillingsfanen, og høyreklikk deretter mikrofonenheten din og velg Egenskaper.
 2. Gå til kategorienivåer, og senk deretter mikrofonøkningsnivået til +10dB og sett mikrofonvolumet til 100.

Hvordan hindrer jeg mikrofonen min fra å hente høyttalerne mine?

Mer informasjon

 1. Åpent kontrollpanel.
 2. Åpne maskinvaren og lydinnstillingen.
 3. Åpne lydinnstillingen.
 4. Velg kategorien Opptak og dobbeltklikk på mikrofonen du har valgt som standardopptaksenhet.
 5. Klikk på kategorienivå og reduser innstillingen for mikrofonøkning.

Hvordan hindrer jeg mikrofonen min fra å hente tastaturet mitt?

Prøve senke nivåene mens du lytter til mikrofonen din til du ikke lenger kan høre tastaturet ditt. Forsikre deg om at du bruker hodetelefoner mens du gjør dette for å forhindre ekko!

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *