Hvorfor står det at Apple ID ikke er gyldig eller støttet?

Hvordan fikser jeg Apple ID er enten ikke gyldig eller ikke støttet?

Hvis du bruker sikkerhetsspørsmål med Apple -ID -en din, eller hvis du ikke har tilgang til en pålitelig enhet eller telefonnummer, Gå til Iforgot.eple.com. Da kan du låse opp kontoen din med eksisterende passord eller tilbakestille passordet ditt.

Hvordan tilbakestiller du en ikke -støttet Apple -ID?

2: 083: 13 Hvordan fikse iCloud -godkjenning, ikke støttet Apple ID -feil på …YouTubestart av foreslått utklipp av foreslått Clipnow Skriv inn Apple ID -passordet ditt. Og deretter trykk på Slett for å fortsette med tilbakestillingen. Vent til din Morenow skriver inn Apple ID -passordet ditt. Og deretter trykk på Slett for å fortsette med tilbakestillingen. Vent til iPhone er ferdig med tilbakestillingen. Og sett den opp som en ny enhet.

Hvordan validerer jeg Apple -ID -en min?

Hver gang du logger deg på Apple -ID på en ny enhet eller nettleser, vil du Bekreft identiteten din med passordet ditt pluss en sekssifret bekreftelseskode….Fra din iPhone, iPad eller iPod touch

  1. Gå til Innstillinger> [Ditt navn].
  2. Trykk på passord og sikkerhet.
  3. En melding sier «Kontodetaljer utilgjengelig.»Trykk på Få bekreftelseskode.

31. mars 2022

Hva gjør jeg hvis Apple -IDen min ikke vil bekrefte?

Apple ID -verifisering mislyktes feil: Grunnleggende rettelser

  1. Sjekk og om nødvendig oppdater tid og dato på telefonen. …
  2. Forsikre deg om at iOS er oppdatert. …
  3. Logg ut fra iTunes og Apple App Store, så vel som andre apper som kan bruke Apple ID. …
  4. Start enheten på nytt. …
  5. Endre Apple ID -passordet.

18. april 2022

Kan du bruke gmail til Apple ID?

Du kan bruke en Gmail -e -postadresse som den primære e -postmeldingen for Appleid.

Kan jeg bruke gmail til Apple ID?

Du kan bruke en Gmail -e -postadresse som den primære e -postmeldingen for Appleid.

Er Apple ID -passordet ditt det samme som e -postpassordet ditt?

Apple -ID -en din er en e -postadresse, som [navn] @gmail.com eller [name] @yahoo.com, men passordet er ikke nødvendigvis det samme. E -postpassordet ditt er sannsynligvis noe annet enn Apple ID -passordet ditt, med mindre du brukte det samme passordet for begge kontoene. (Spoiler: Det burde du ikke ha det, men noen gjør det.)

Hvorfor kan jeg ikke bekrefte e -postadressen min for Apple ID?

Spørsmål: Spørsmål: Kan ikke bekrefte e -post Svar: A: Hvis iTunes -kontoen din er en annen Apple -ID, som vil føre til den feilmeldingen. Du kan ikke bruke den samme e -postadressen på 2 Apple ID -er.

Hvorfor kan jeg ikke bruke e -posten min til Apple ID?

Det er ganske enkelt, og jeg er overrasket over at Apple ikke forklarte grunnen. En e -postadresse som allerede er tilknyttet en Apple ID, kan ikke brukes som Apple ID. «Assosiert med» i denne sammenhengen betyr at e -postadressen ikke er: allerede i bruk som Apple ID.

Hvilken e -post kan jeg bruke til Apple ID?

Du kan bruke en iCloud e -postadresse fra Apple (@icloud.com, @me.com, @mac.com) eller en annen tjeneste som Gmail, for eksempel. For kunder som nylig hadde endret Apple ID -e -postadresser fra noe som Gmail til iCloud, lot Apple tidligere ikke bruke brukere å endre adressene sine tilbake igjen.

Hva er en gyldig e -post for Apple ID?

En rednings-e-post eller en tilgjengelig e-post. IS: Du kan endre Apple -ID -en din til alle andre e -postadresser du kontrollerer, så lenge den ikke allerede er i bruk som Apple ID. Hvis e -postadressen din slutter med @icloud.com, @me.com, eller @mac.com, Du kan ikke være i stand til å endre Apple ID.

Kan jeg bruke Gmail som Apple ID?

Du kan bruke en Gmail -e -postadresse som den primære e -postmeldingen for Appleid. Se lenkene Eric lagt ut. Se instruksjonene nedenfor for å endre en Apple ID.

Hvorfor kan jeg ikke bruke Gmail til Apple ID?

Hvis e-postadressen din var tilknyttet IDen på noen måte, for eksempel som en tilgjengelig eller rednings-e-postadresse, kan den ikke gjenbrukes med en annen Apple ID i omtrent ett år. Du må få en annen e-postadresse for å bruke som Apple ID.

Kan jeg bruke Gmail -kontoen min som Apple ID?

Du kan bruke en Gmail -e -postadresse som den primære e -postmeldingen for Appleid. Se lenkene Eric lagt ut. Se instruksjonene nedenfor for å endre en Apple ID. Endre Apple ID https: // støtte.eple.com/en-us/ht202667.

Er Apple ID og Gmail den samme tingen?

Gmail -kontoen din gir deg tilgang til Gmail -e -post osv., Mens Apple -ID -en din gir deg tilgang til Apple -tjenester, som iMessage, Facetime, iTunes & App Store, etc.: Administrer og bruk Apple ID – Apple -støtte.

Kan jeg bruke Gmail -kontoen min som Apple ID?

Du må få en annen e-postadresse for å bruke som Apple ID. Du kan bruke hvilken som helst e -postadresse for en ny Apple ID. Du kan også endre en eksisterende Apple-ID fra en tredjepartsadresse til en annen, som fra @hotmail.com til @gmail.com.

Kan jeg slette Apple -ID -en min og lage en ny?

Svar: A: Du kan ikke slette en Apple -ID. Men du kan endre en tilknyttet e -postadresse eller opprette en ny.

Hvorfor aksepteres ikke e -posten min for Apple ID?

Vanligvis betyr det Det er i bruk for en annen Apple -ID av deg. En rednings-e-post eller en tilgjengelig e-post. IS: Du kan endre Apple -ID -en din til alle andre e -postadresser du kontrollerer, så lenge den ikke allerede er i bruk som Apple ID.

Hvorfor kan jeg ikke bruke e -posten min til Apple ID?

En e -postadresse som allerede er tilknyttet en Apple ID kan ikke brukes som en Apple ID. «Assosiert med» i denne sammenhengen betyr at e -postadressen ikke er: allerede i bruk som Apple ID. brukt som alias for en Apple ID.

Er Apple ID samme som Gmail?

Apple ID -kontoen din er atskilt fra Gmail -kontoen din, Selv om du bruker Gmail -e -postadressen din som Apple ID -e -post.

Hvilken e -post skal jeg bruke til Apple ID?

Du må opprette en primær iCloud -e -postadresse på iPhone, iPad, iPod Touch eller Mac før du kan bruke iCloud Mail. For en oversikt over hva du kan gjøre med Mail og iCloud, se Send og motta iCloud Mail på alle enhetene dine og holde postinnstillinger oppdatert.

Kan jeg bruke den samme e -postadressen til å opprette en ny Apple ID?

Kan jeg fjerne e -post fra en Apple -ID? og gjenbruke den samme e -posten for å opprette en annen Apple ID? Ja det kan du. E -postadressen er ikke tilgjengelig fordi den forblir tilknyttet din forrige Apple ID.

Fungerer Gmail for Apple ID?

Du kan bruke hvilken som helst e -postadresse for en ny Apple ID. Du kan også endre en eksisterende Apple-ID fra en tredjepartsadresse til en annen, som fra @hotmail.com til @gmail.com. Imidlertid, hvis din eksisterende Apple ID er en @icloud.com, @mac.com eller @me.com-adresse, du kan ikke endre den til en tredjepart.

Hvordan får jeg en gyldig Apple ID -e -postadresse?

Lag en primær iCloud -postadresse på iPhone, iPad eller iPod Touch

  1. Gå til Innstillinger> [Ditt navn]> iPhloud på din iPhone, iPad eller iPod Touch.
  2. Slå på iCloud Mail (eller Mail), og følg deretter instruksjonene på skjermen for å opprette en iCloud -postadresse.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *