Hvorfor tror datamaskinen min at jeg bor i en annen by?

Hvorfor tror datamaskinen min at jeg er på et annet sted?

Dette kan bare være en nettleserfeil, Og for å sjekke det, anbefaler vi å prøve ut en annen nettleser. I noen tilfeller kan problemet være relatert til hurtigbuffer, og du trenger bare å rense det for å løse problemet. Hvis et bestemt nettsted tror du er i et annet land, bør justering av plasseringsinnstillingene dine løse problemet.

Hvordan endrer du deg der datamaskinen min tror jeg bor?

Forsøk å aktivere stedstjenestene og angi standardplassering:

 1. Høyreklikk på Start -menyen og velg Kjør.
 2. Skriv inn MS-setting: Personvernlokalisering og trykk Enter.
 3. Klikk på knappen Endre og gjør Sute Switch Location Access for denne enheten er på.
 4. Under stedshistorikk, klikk på knappen Fjern.

Hvorfor tror internett jeg er i en annen by?

En faktor å vurdere er din ISP – Noen ISP -er ruter all trafikken til et ganske sentralt sted før den når det offentlige internett. Som sådan, uavhengig av hvor du faktisk befinner deg, ser det ut til at internetttrafikken din kommer fra plasseringen av ISPs utgangspunkt.

Hvorfor er datamaskinens plassering ikke nøyaktig?

Flere måter å forbedre stedets nøyaktighet på Last inn nettleseren på nytt (som Chrome, Firefox eller Safari). Sjekk at du har en sterk internettforbindelse. Dobbeltsjekk nettleserens tillatelsesinnstillinger ved å bruke instruksjonene ovenfor. Start datamaskinen på nytt.

Hvorfor er IP -adressen min feil?

men, De fysiske adressenivådataene er ikke gitt av verktøyet. I tillegg, noen ganger når du utfører et IP -adresseoppslag, er byen som vises faktisk plasseringen av Internett -leverandøren (ISP), ikke IP -adressen. Dette vil åpenbart resultere i et feil sted flere ganger enn ikke.

Hvorfor viser stedet meg et annet sted?

Fix 1: Gi plassering til nettleser eller google maps Trinn 1: Åpne krom og trykk på menyen øverst til høyre på skjermen. Trinn 2: Trykk på “Innstillinger”. Trinn 3: Gå til “Nettstedsinnstillinger”> “Plassering”. Trinn 4: Forsikre deg om at plasseringen er aktivert eller ikke.

Hvorfor er IP -adressen min feil?

Hva kan du gjøre? Hvis plasseringen din viser feil, er den raskeste måten å rette det på Endre plasseringen din på den enkelte nettsiden eller appen du bruker. For eksempel, hvis du er på butikkens nettsted, gir de vanligvis et alternativ til å endre butikker eller endre plassering.

Hvorfor får Windows 10 meg til å gjøre meg feil?

Kartappen i Windows 10 er slått på som standard og er tett koblet til plasseringsinnstillingene dine. Den bruker stedet ditt for å bestemme de riktige kartene du trenger og tilgjengelige ruter. Så Hvis plasseringen din er slått av i vinduer, vil ikke kart fungere.

Hvorfor tror Google -søket mitt at jeg er i en annen by?

Trinn 1: Åpne krom og trykk på menyen øverst til høyre på skjermen. Trinn 2: Trykk på “Innstillinger”. Trinn 3: Gå til “Nettstedsinnstillinger”> “Plassering”. Trinn 4: Forsikre deg om at plasseringen er aktivert eller ikke.

Hvorfor er stedet mitt galt på Google Chrome?

Noen ganger når du endrer plasseringen din med en VPN, kan du ende opp til en server på feil sted. Dette kan skje på grunn av en teknisk feil i systemet ditt eller på VPN, eller gjennom enkel menneskelig feil. Det er imidlertid et enkelt problem å løse.

Hvordan endrer jeg geolokaliseringen i Windows 10?

Windows 10 – slå GPS -plasseringen av / på

 1. Fra Windows -skrivebordet, naviger: Start. Innstillingsikon. …
 2. Velg fra venstre rute. plassering. .
 3. For å sette stedet på eller på, velg, velg. Endring. …
 4. Hvis plasseringen er slått på, velger du hvilke apper som kan bruke plasseringen din ved å velge riktig av/på -brytere (til høyre for appen).

Hvordan endrer jeg regionen min på Windows 10?

Endre regionen din i Windows

 1. Velg Start> Innstillinger> Tid og språk> Region.
 2. Velg din nye region under land eller region.
 3. Du kan når som helst bytte tilbake til den opprinnelige regionen.

Hvordan korrigerer jeg plasseringen min på Google?

Løs en adresse

 1. På din Android -telefon eller nettbrett, åpner du Google Maps -appen .
 2. Søk etter en adresse.
 3. Trykk på Foreslå en redigering. Endre navn eller andre detaljer.
 4. Flytt kartet til sentrum av bygningen.
 5. Skriv inn adresseinformasjonen. Trykk deretter på Post.

Hvordan endrer jeg plasseringen min på Google på datamaskinen min?

Endre standardplasseringsinnstillingene

 1. Åpne Chrome på datamaskinen din .
 2. Øverst til høyre, klikker du mer. Innstillinger.
 3. Klikk på personvern og sikkerhet. Nettstedsinnstillinger.
 4. Klikk på stedet.
 5. Velg alternativet du vil ha som standardinnstilling.

Hvordan endrer jeg regionen min på datamaskinen min?

Trinn 1: Endre Microsoft -kontoregionen Logg på Microsoft -kontoen din. Velg Rediger profilinfo. Oppdater informasjonen under land/region, statlig, postnummer og/eller tidssone, når det gjelder.

Hvordan endrer jeg tilstanden på datamaskinen min?

Følg trinnene nedenfor for å endre plasseringen.

 1. Åpne kontrollpanelet (Icon View), og klikk på regionen og språkikonet.
 2. Klikk på fanen Lokisjon.
 3. For bare å angi «gjeldende plassering» a) under gjeldende plassering, velg din nåværende plassering fra rullegardinboksen og klikk på OK. B) …
 4. For å angi «standardplassering»

Hvorfor sier Google -stedet mitt at jeg er et annet sted?

Det er fordi Google vil prøve å oppdage stedet ditt basert på IP -adressen. Noen ganger har lokasjonsdatabaser feil informasjon og ender opp med å bestemme at du er i et annet land. Prøv å gjøre følgende for å tvinge nettleseren din til å bruke Google -søk over et bestemt domene.

Hvorfor viser Google feil sted?

Det er fordi Google vil prøve å oppdage stedet ditt basert på IP -adressen. Noen ganger har lokasjonsdatabaser feil informasjon og ender opp med å bestemme at du er i et annet land.

Hvordan endrer jeg regioninnstillingene mine i Windows 10?

 1. Klikk på Start -knappen, og klikk deretter Kontrollpanelet.
 2. Klikk på klokke, språk og region, og klikk deretter på regionale og språkalternativer. …
 3. Klikk på dette formatet i formatfanen. …
 4. Klikk på fanen som inneholder innstillingene du vil endre, og gjøre endringene dine.

Hvordan endrer jeg regionen min på Google?

På et skrivebord kan du finne alternativet Innstillinger nederst til høyre på skjermen. Deretter klikker du på søkeinnstillingene. Se etter overskriften som sier region for søkeresultater på innstillinger -siden. Velg regionen du liker fra rullegardinmenyen, og trykk på Lagre for å endre Google Search-plassering.

Hvordan endrer jeg regionale innstillinger?

Klikk på Start -knappen, og klikk deretter Kontrollpanelet. Klikk på klokke, språk og region, og klikk deretter på regionale og språkalternativer. Dialogboksen regionale og språkalternativer vises. Klikk på dette formatet i formatfanen.

Hvordan oppdaterer jeg plasseringen min på Google?

Hvordan endre plasseringsinnstillingene dine på Google Chrome på Android

 1. Åpne Chrome -appen på Android -enheten din.
 2. Trykk på de tre prikkene øverst til høyre og velg «Innstillinger» fra menyen. …
 3. Bla og trykk på «nettstedinnstillinger» og deretter «Plassering.»»

Hvordan endrer jeg regioninnstillingene mine på datamaskinen min?

 1. Klikk på Start -knappen, og klikk deretter Kontrollpanelet.
 2. Klikk på klokke, språk og region, og klikk deretter på regionale og språkalternativer. …
 3. Klikk på dette formatet i formatfanen. …
 4. Klikk på fanen som inneholder innstillingene du vil endre, og gjøre endringene dine.

Hvorfor viser Google mitt et annet land?

I henhold til de forhåndsinnstilte innstillingene for Google Region, Google selv omdirigerer deg automatisk til landsdomenet som tilsvarer stedet ditt. Men etter endringen vil det ikke føre deg til versjonen av Google Search etter det landet å skrive det landsspesifikke domenet i nettleseren din.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *