Hvorfor vil ikke telefonparet mitt med min vizio TV?

Hvorfor vil ikke telefonen min parre med vizio -TV -en min?

EN. Vizio Smartcast Mobile-appen bruker hjemmet Wi-Fi-nettverket for å finne og koble enhetene dine. Hvis du ikke ser enheten du leter etter noen av dem Telefonen din er ikke koblet til nettverket ditt, eller du har ikke koblet til TV- eller lydbaren din.

Hvordan parer jeg telefonen min til vizio -tv -en min?

Åpne Vizio Smartcast -mobilappen. Følg instruksjonene på skjermen for å opprette en Vizio -konto, eller fortsett som gjest. 3. Deretter blir du bedt om å komme i gang, og se en liste over Vizio Smartcast -enheter hjemme hos deg.

Hvorfor fungerer ikke skjermen min speiling vizio?

Hvis vizio -TV -en ikke viser en airplay -kode, kan det være det Denne funksjonen har ikke blitt aktivert. For å aktivere AirPlay -kode på skjermen, velg ‘Innstillinger’> ‘AirPlay’> Så pass på at ‘AirPlay’ er ‘On’, slå ‘på skjermen på skjermen’ ‘på’, og slå av ‘passord’ ‘av.

Hvorfor vil ikke vizio TV -paret mitt med iPhone?

Hvis du har problemer med airplay og Vizio TV, vil du Forsikre deg om at du kjører iOS 12.4 eller høyere. På grunn av disse endringene er minimumskravet for en iOS -enhet som kjører AirPlay 2 nå iOS 12.4 eller høyere. Hvis du ikke har en iOS 12.4 eller macos mojave 10.14.

Hvordan gjør jeg min vizio tv bluetooth?

Hvis TV-en din har innebygd Bluetooth

 1. Få Bluetooth -hodetelefonene dine i Bluetooth -parringsmodus. …
 2. Ta din Vizio -fjernkontrollen, gå inn i TV -menyen.
 3. Finn lydutgang, gå inn i høyttalerlisten, søk og velg hodetelefonen til å parre og koble til.

Hvordan gjør jeg min vizio -tv oppdagelig?

0: 401: 46 Hvordan konfigurere/par smartcast ekstern app til Vizio Smartcast TV – YouTubeyOutube

Hvordan speiler jeg iPhone til vizio -TV -en min?

For å bruke Apple AirPlay fra en app:

 1. Forsikre deg om at Apple-enheten din er på samme Wi-Fi-nettverk som Vizio Smartcast TV.
 2. Åpne applikasjonen du vil strømme.
 3. Trykk på AirPlay -ikonet.
 4. Velg din Vizio TV.

Hvorfor vises ikke TV -en min i skjermspeiling?

Forsikre deg om at dine airplay-kompatible enheter er slått på og i nærheten av hverandre. Sjekk at enhetene er oppdatert til den nyeste programvaren og er på samme Wi-Fi-nettverk. Start enhetene du vil bruke med airplay eller skjermspeiling.

Hvordan speiler jeg iPhone til vizio -TV -en min?

For å bruke Apple AirPlay fra en app:

 1. Forsikre deg om at Apple-enheten din er på samme Wi-Fi-nettverk som Vizio Smartcast TV.
 2. Åpne applikasjonen du vil strømme.
 3. Trykk på AirPlay -ikonet.
 4. Velg din Vizio TV.

Hvorfor vises ikke TV -en min på skjermens speiling?

Forsikre deg om at dine airplay-kompatible enheter er slått på og i nærheten av hverandre. Sjekk at enhetene er oppdatert til den nyeste programvaren og er på samme Wi-Fi-nettverk. Start enhetene du vil bruke med airplay eller skjermspeiling.

Hvordan parer jeg telefonen min til TV -en min?

0: 092: 09Hvise å koble en Android -telefon til en TV – YouTubeyOutube

Er vizio TVS Bluetooth -kompatible?

For tiden, Vizio TV -er støtter bare Bluetooth LE, som er en lav energiform for Bluetooth som brukes til å hjelpe til med å sammenkoble Vizio Smartcast Mobile -applikasjonen for å bruke enheter som smarttelefoner og nettbrett som en fjernkontroll for TV -en.

Hvordan strømmer jeg fra iPhone til vizio -TV -en min?

Hvordan du skal lufte til TV -en din

 1. Forsikre deg om at Apple-enheten din er på samme Wi-Fi-nettverk som Vizio Smartcast TV.
 2. Åpne applikasjonen du vil strømme.
 3. Trykk på AirPlay -ikonet.
 4. Velg din Vizio TV.

Hvordan tilbakestiller jeg min vizio smartcast?

Smartcast TV -er kan også kunne tilbakestilles av trykke og holde inngangs- og volum ned -knappen på siden av TV -en. Etter 10-15 sekunder dukker et banner dukker opp og sier å trykke og holde inndata-knappen for å tilbakestille TV-en til fabrikkens standard.

Hvorfor fungerer ikke airplayet mitt på vizio -TV -en min?

Å fikse airplay på en vizio -TV som ikke fungerer, Forsikre deg om at TV og enheten er i samme nettverk. TV- og enheten din bør også støtte airplay innfødt. Les videre for å finne ut hvordan omstart av telefonen og TV -en kan hjelpe deg med å fikse luftspillproblemer og hvilke enheter som er kompatible med airplay.

Hvordan kobler jeg smart -TVen min til telefonen min trådløst?

0: 292: 42Screen Mirror Android -telefon til TV gratis Koble til din … – YouTubeyOutube

Hvordan bluetooth telefonen min til tv -en min?

0: 202: 09Hvise å koble Android -smarttelefonen din til en TV i 2 Easy Waysyoutube

Hvordan kobler jeg telefonen min til TV -en min ved hjelp av Bluetooth?

Hvordan aktivere Bluetooth -innstillingen på en Android -TV.

 1. Bruk den medfølgende fjernkontrollen, trykk på Hjem -knappen.
 2. Bla ned til innstillinger og trykk på SELECT -knappen.
 3. Bla ned til nettverk og tilbehør.
 4. Velg Bluetooth -innstillinger og trykk på SELECT -knappen.
 5. Velg Bluetooth av og trykk på SELECT -knappen.

Hvordan kobler jeg telefonen min til TV -en via Bluetooth uten wifi?

1: 122: 36Hvise å speile Android til TV -en uten WiFi! – YouTubeyOutube

Hvordan kan jeg se om vizio -TV -en min har Bluetooth?

Sjekk ekstern og innstillinger En klar indikator på TV -ene Bluetooth -funksjonene er TV -en din fjernkontroll. Ikke fjernkontrollen du bruker til kabelboksen din, den faktiske fjernkontrollen som fulgte med TV -en. Hvis fjernkontrollen har smart -TV -alternativer, har du definitivt Bluetooth -evne.

Hvordan slår jeg på smartcast på vizio tv?

Vizio smartcast informasjon og vanlige spørsmål

 1. Få tilgang til Smartcast TV -startskjermen ved å bruke «V» -knappen på fjernkontrollen, eller ved å velge «Smartcast» ved hjelp av inngangsknappen.
 2. Når menylinjen vises langs de beste, utvalgte filmer eller TV -serier.

Hvorfor er ikke smartcast -TV -en min tilgjengelig?

Hvis TV -en din viser en melding om at SMARTCAST ikke er tilgjengelig, eller SMARTCast startskjerm ikke laster inn, prøv følgende trinn: Kontroller at TV -en din er koblet til nettverket ditt ved å gå til nettverksmenyen og kjøre en «testforbindelse.»»

Hvordan får jeg airplay til å jobbe med vizio tv?

0: 231: 18Hvise å bruke Apple AirPlay på Vizio TV – YouTubeyOutube

Hvordan kobler jeg mobiltelefonen min til TV -en min?

Hvis du vil speile skjermen din for å se andre apper, kan du gå inn i innstillinger på telefonen og finne skjermdelingsfunksjonen, som kan kalles «Cast», «Smart View» eller «Mirroring», finn TV -en og koble til. TCL TV -er – Bruk Roku -appen for Roku TV -modeller eller Google Home -app for Android TV -modeller for å cast Phots and Video.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *