Hvorfor viser Outlook Planuling Assistant ingen informasjon?

Hvorfor ser jeg ingen informasjon om Outlook -kalenderen?

Dette skyldes sikkerhetsmessige årsaker, da det er klienter som ikke respekterer intervallet Settngs og kan forårsake ytelsesproblemer på serveren ved å be om hele kalenderen hele tiden gratis/travel informasjon er nødvendig. Standardintervall kan konfigureres i Kerio Connect -konfigurasjonsfilen.

Hvordan fikser jeg ingen informasjon i Outlook?

Trinn for trinnprosess – Hvordan fikse feilen Ingen gratis/travel informasjon kan hentes

 1. For det første, åpne Outlook.
 2. Åpne Outlook og velg “Fil” fra menylinjen.
 3. Deretter, fra “Kontoinnstillinger” fra “Info” -alternativene, velger du “Kontoinnstillinger” en gang til.
 4. Velg kontoen i fanen «E -post», og klikk deretter på «Endre.”

Hvorfor vises ikke planleggingsassistent i Outlook?

Hvis planleggingsassistenten mangler, Høyreklikk på båndet og velg «Tilpass båndet» og følg instruksjonene på bildet nedenfor.

Hvordan gjør jeg kalenderinformasjon synlig i Outlook?

I kalenderinnstillinger kan du publisere kalenderen din slik at hvem som helst kan se kalenderen din eller abonnere på den.

 1. Velg innstillinger i kalendervisningen. …
 2. Velg Kalender> Delte kalendere.
 3. Velg en kalender, velg hvilken kalender du vil publisere og hvor mye detalj folk kan se.
 4. Velg Publiser.

Hvorfor viser noens kalender ingen informasjon?

Endre kalenderens tillatelser Når en bruker har satt sin kalender tillatelse til ingen/bidragsyter, vil andre ikke kunne se sin gratis/travle informasjon. I tilfelle bare en brukers gratis/travle informasjon ikke kunne hentes, kan det være et resultat av den uriktige innstillingen av kalenderstillatelsen.

Hvordan aktiverer jeg planleggingsassistent i Outlook?

Bruk planleggingsassistenten

 1. Velg nytt møte fra innboksen, velg nye elementer> møte eller i kalenderen, velg nytt møte. …
 2. Legg til deltakere i til -boksen.
 3. Skriv inn en beskrivelse av møtet eller hendelsen i emneboksen.
 4. Velg planleggingsassistent fra båndet. …
 5. Ganger som de fremmøtte er opptatt blir vist i mørkeblå.

Hvorfor viser Outlook -kalenderen min opptatt?

Under Outlook har kalenderen din flere sikkerhetsinnstillinger som muliggjør eller deaktiverer tilgang til andre brukere. Som standard skal kalenderinnstillingene dine settes til gratis / travel tid. Dette betyr at andre brukere som prøver å få tilgang til kalenderen din, kan se tidsblokkene for avtalene dine, men ikke detaljene.

Hvorfor fungerer ikke planleggingsassistent?

Outlooks planleggingsassistent mislykkes i henting av gratis/travle data hovedsakelig på grunn av feil konfigurerte brukertillatelser. Også ødelagt autofullstendig hurtigbuffer eller feil serverkonfigurasjon kan også forårsake feilen.

Hvordan skjuler jeg det å møte detaljer i planleggingsassistent?

I Options Group på kategorien avtaler eller møte, klikker du på «Privat» -knappen med låsikonet. I tagggruppen på kategorien avtaler eller møte, klikker du på «Privat» -knappen med låsikonet.

Hvordan vet jeg om Outlook -kalenderen min er synlig for andre?

Vinduet Tillatelser i vinduet Kalenderegenskaper viser en fullstendig liste over personer du har delt kalenderen din med, så vel som deres tillatelsesnivå. Du kan også få tilgang til kalenderegenskapsvinduet ved å høyreklikke på kalenderen du vil sjekke.

Hvordan bruker jeg planleggingsassistent i Outlook?

Bruk planleggingsassistenten

 1. Velg nytt møte fra innboksen, velg nye elementer> møte eller i kalenderen, velg nytt møte. …
 2. Legg til deltakere i til -boksen.
 3. Skriv inn en beskrivelse av møtet eller hendelsen i emneboksen.
 4. Velg planleggingsassistent fra båndet. …
 5. Ganger som de fremmøtte er opptatt blir vist i mørkeblå.

Hvor er planleggingsassistent i Outlook -kalenderen?

Logg inn på kontoret 365 -kontoen. Klikk på kalenderikonet nederst til venstre i vinduet. Klikk på ny hendelse nær øverst til venstre i vinduet. Klikk på Planleggingsassistent.

Hvor er planleggingsassistenten i de nye utsiktene?

Oppdag Outlook -planleggingsassistent Fra kategorien Hjem, øverst til venstre på skjermen, klikker du på det nye møteikonet. Velg nytt møte fra rullegardinlisten. Et nytt vindu vises neste. Velg Planleggingsassistent fra kategorien Møte.

Hvordan fungerer Outlook Planuling Assistant?

2: 223: 27og der kan du sammenligne alles kalendere med hverandre denne vil fremheve den i rød ifmoreand der du kan sammenligne alles kalendere med hverandre denne vil fremheve den i rødt hvis det er en planleggingskonflikt.

Kan sjefen min se Outlook -kalenderen min?

Brukere og administrator kan ikke se din egen plan hvis du oppretter en privat plan. Bare medlemmer du har lagt til i denne planen, kan se informasjonen din. Andre brukere kan få tilgang til utsiktene dine for å sjekke e -postene og kalenderen din hvis du gjør at noen er delegaten din.

Kan andre se Outlook -møtedetaljene mine?

Kalenderne dine kan bare sees av andre som du har gitt tillatelser. Hvis den andre personen hvis kalender du vil åpne ikke har gitt deg tillatelse til å se den, ber Outlook deg om å be personen om tillatelse du trenger.

Hvordan planleggingsassistenter jobber?

Planleggingsassistenten lar deg se når folk på universitetet er tilgjengelige før de planlegger et møte. Den lar deg se de fremmøtte kalenderne, indikere hvor det er konflikter, og foreslår tider hvor alle de fremmøtte er gratis.

Hvordan ser jeg kalenderplanleggingsassistent?

Åpne Outlook -kalenderen og klikk på nytt møte. Med det nye møtet ditt åpent, klikker du på fanen Planleggingsassistent. Skriv inn navnene på de nødvendige møtedeltakerne under alle deltakere. Dette vil få opp hver persons tilgjengelighet og sammenligne den med din.

Hvordan endrer jeg planleggingsassistentvisning i Outlook?

I Outlook, nederst til venstre på skjermen, klikker du kalenderen. Fra kategorien Hjem, øverst til venstre på skjermen, klikker du på nytt møte og velger nytt møte fra rullegardinmenyen. Et nytt vindu vises. Velg Planleggingsassistent fra kategorien Møte.

Hva betyr lilla i Outlook -planleggingsassistent?

ut av kontoret
Lilla tid er merket som «ut av kontoret«». Svart og hvitt stripete. Merker tidsperioder som Outlook ikke har informasjon om. (Dette kan bety at brukeren ikke er en Outlook/Exchange -bruker eller ikke er en UWEC -bruker eller ikke har en Outlook -kalenderoppsett.)

Kan du fortelle om noen så på Outlook -kalenderen din?

Kan du se hvem som så på kalenderen din? Svaret på dette spørsmålet er «ja og nei». Selv om denne funksjonen er tilgjengelig til en viss grad, gir den deg ikke all informasjonen du trenger. Med mindre du er en kalenderadministrator, Det er ingen måte å se hvem som har sett på kalenderen din.

Hva gjør planleggingsassistent i Outlook?

Planleggingsassistenten lar deg se når folk på universitetet er tilgjengelige før de planlegger et møte. Den lar deg se de fremmøtte kalenderne, indikere hvor det er konflikter, og foreslår tider hvor alle de fremmøtte er gratis.

Hvorfor er noen datoer i kalenderen din skyggelagt som vist?

Når du ser på en kalender som viser tiden, vil du se en tynn oransje linje som markerer gjeldende tid. Som standard, Lørdag og søndag er ikke en del av «arbeidsuka» Og derfor er i noen kalendervisninger i disse dager skyggelagt en annen farge.

Hvordan leser du en planleggingsassistent?

2: 273: 27og der kan du sammenligne alles kalendere med hverandre denne vil fremheve den i rød ifmoreand der du kan sammenligne alles kalendere med hverandre denne vil fremheve den i rødt hvis det er en planleggingskonflikt.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *