Jobbsøkerboken

DEN ULTIMATE JOBBSØKERBOKEN
Dette er boken for seriøse jobbsøkere som vet at jobbsøkerprosesser inkluderer mer enn en søknad på en side og en CV på to, uten hull, og at det går an å forberede seg på å snakke om viktigere ting enn sine dårlige sider på et intervju.

Dette er boken for deg som er lei akademisk pjatt fra «eksperter» som ikke kjenner mekanismene i det virkelige arbeidslivet eller dynamikk i kollegiale relasjoner, de som tror det er mulig å pugge seg til en formel for hvordan man kan «vinne» intervjuet og «konkurransen» om drømmejobben.

Jeg treffer menneskene fra alle sidene av bordet, og har samlet en del innspill som kan motivere deg mot ny jobb, – legitimert av lang erfaring som rekrutteringsrådgiver og karriereveileder.

Klikk på boken under for å komme til bestillingsiden.19 kommentarer

 1. Boken oppsummeres best i forfatterens omslagstekst som beskriver hvordan de fleste karrieretipsene du finner er skrevet av mennesker som ikke kjenner mekanismene i det virkelige arbeidslivet eller dynamikk i kollegiale relasjoner.

  Denne boken klarer å fremme viktige og riktige budskap gjennom sine beskrivelser av raske dialoger og en fremstillingsform som definitivt bør treffe leseren midt i planeten. Det er det som skal til og det som får dette til å være en bok som tar seriøse jobbsøkere på alvor.

  //Anita

  Liker

 2. En god bok som forteller mye av det som jeg allerede vet om jobbsøkerprosessen men som mange mennesker ikke tør å si så mye om. Motiverende lesing og skrevet på en måte som skaper gjenkjennelse og ikke minst refleksjoner om viktigheten av å være seg selv og velge fra eget ståsted. Anbefales til alle, ikke bare de som er jobbsøkere men også til andre som kan bli jobbsøker før de vet ordet av det.

  Liker

 3. Boken handler om alt som er rundt og i og bak en rekrutteringsprosess og er skrevet på en måte som gjør at jobbsøkere skjønner hva det dreier seg om. Boken er fri for alle tullete råd som man leser på andre steder, og handler om det eneste som betyr noe. Deg.

  Meget bra og leseverdig.

  EPS

  Liker

 4. Befriende deilig lesing, fri for dette pjattet som han viser til i introduksjonen sin og alt dette som får seriøse jobbsøkere til å føle seg mindreverdige. Tipsene kommer som perler på en snor og pakket inn i dialog som gir leseren følelsen av tilstedeværelse, stor fortellerkunst.

  Liker

 5. Boken som fikk meg til å skjønne hva jeg gjorde feil; jeg turde ikke være meg selv.
  Det er det som er vitsen, og det vet jeg nå som jeg nettopp har fått et tilbud som ligner veldig på drømmejobben.

  Liker

 6. Boken er kjemisk fri for formaninger om hva som er riktig eller galt og alle disse tåpelige greiene som renner ut fra «ekspertene» på ulike karrieresider og -fora, ting som ikke har forankring i virkeligheten og som minner sterkt om undervurdering og nedverdigelse av voksne mennesker.

  Morten klarer å servere sine gode karrieretips gjennom troverdige karakterer og god dialog, jeg har opplevd han på foredrag og det er som om jeg kan «se» han foran meg når jeg sitter og leser og ler og kjenner meg igjen i det meste.
  Gleder meg til denne kommer ut til massene!

  Mvh
  Nina Ramirez

  Liker

 7. Jeg skal være forsiktig med å si at det var innholdet i denne boken som var avgjørende for at jeg nettopp har fått ny jobb, men jeg fikk tips om ting som jeg aldri har tenkt på og som jeg valgte å benytte meg av i intervjusituasjonen.
  Det funket.
  Anbefaler denne til de som ansetter noen også, mye nyttige innspill.

  RX

  Liker

 8. Boka som fikk meg inn i min nye jobb?
  Kanskje det, jeg fikk i hvert fall en del tips som jeg egentlig burde visst fra før men som jeg ikke tenkte over før det gikk opp for meg at det var viktigheten av å være meg selv og stå for den jeg er som fikk meg helt fram til tross for et hull på to år og en ullen historie. Mange av tekstene finnes på bloggen til Morten, men fint å få dem samlet.

  Dette er en nok som også kan anbefales til mennesker som jobber med rekruttering, siden den tar for seg mange av tankene og utfordringene som en jobbsøker drar med seg.

  Hilsen fra Knut Harald

  Liker

 9. Takk for en flott bok!
  Min beste anbefaling bunner i vissheten om å slappe av og være seg selv og ikke fokusere så mye på det som de fleste andre sier at du skal fokusere på og som jeg har fokusert på hele tiden.
  Fram til nå.
  Nå har jeg lest boken og nå har jeg fått jobben.

  VG :)

  Liker

 10. Anbefales til alle jobbsøkere, den er lettlest og skrevet på en måte som gjør det lett å skjønne hva det handler om i motsetning til mye av tullet som man leser på forskjellige karrieresider.

  Liker

 11. Jeg vil påstå at en helg med denne boken ga meg mye mer enn hva jeg lærte på jobbsøkerkurs og samtaler med ansatte hos NAV. Den inneholder gode referanser som jeg kjente meg igjen i både fra intervjuer og søknader generelt, hvordan jeg skulle beskrive meg selv og hvordan jeg skulle formidle det på en måte hvor jeg kom fram som meg selv.

  Anbefales på det varmeste!!

  Hilsen Leena Dogra

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s