Kan du bli utestengt fra å kommentere YouTube?

Kan du bli utestengt fra å kommentere?

Brukere er utestengt fra å kommentere når de har vist seg å bryte samfunnsstandardene.

Har YouTube kommentargrense?

Det er ingen slik grense YouTube har definert for å kommentere Men hvis du kommenterer som besøkende, kan du kommentere så mye du vil.

Hvorfor er YouTube -kommentarene mine merket som spam?

YouTube oppdager spam basert på teksten til en kommentar, eller av oppførselen fra en bestemt kommentator. For eksempel kan det oppdages gjentatte ganger å legge ut kommentarer som spam. Opplastere har mer kontroll over kommentarer om videoene sine. De kan gjennomgå kommentaren din før den vises eller fjerne den helt.

Hvordan vet du om YouTube har blokkert kommentarene dine?

Det er ingen direkte måte å vite om du har blitt blokkert av en YouTuber. Å ikke se at kommentarene dine vises på videoene deres når du blir meldt ut fra kontoen din, er i samsvar med å ha blitt skjult av at YouTuber fra kanalen deres, men det er andre grunner til at kommentarene dine kanskje ikke vises.

Hvordan vet jeg om YouTube -kommentaren min ble slettet?

Hvis kommentarene dine ikke vises, har de blitt slettet eller er på gjennomgang. Hvis kommentaren din blir godkjent, vil den senere vises i kommentarfeltet. Dessverre er det ingen måte å vite på noen måte.

Hvor mange YouTube -abonnement er for mye?

Generelt kan du abonnere på maksimalt 2000 kanaler. Abonnementsgrensen vokser imidlertid som YouTube -kanalen din gjør – den er knyttet til antall abonnenter kanalen din har eller hvor lenge kontoen din har eksistert, så dine eksakte grenser kan endre seg over tid.

Hvorfor kan jeg ikke kommentere YouTube -videoer?

Den vanligste grunnen til at du ikke kan kommentere en YouTube -video er Video -skaperen har slått av kommentarfunksjonen for en eller flere av videoene sine. Hvis videoen har noe kontroversielt innhold, kan videokaperen blokkere kommentarer for å forhindre uønskede meldinger eller spam.

Hva skjer hvis du rapporterer en kommentar på YouTube?

Når noe rapporteres, blir det ikke automatisk tatt ned. Rapportert innhold blir gjennomgått langs følgende retningslinjer: Innhold som bryter med retningslinjene for samfunnet blir fjernet fra YouTube. Innhold som kanskje ikke er passende for yngre publikum, kan være aldersbegrenset.

Kan en YouTuber blokkere en abonnent?

Kan jeg blokkere en abonnent på YouTube -kanalen min fra å legge ut kommentarer? Ja. Du kan gå til alternativer, velge abonnenter og velge den spesifikke abonnenten du vil blokkere. Klikk deretter på 3-punkts strukturen ved siden av og velg «Fjern abonnement fra kanalen».

Når du blokkerer noen på YouTube, kan de fortsatt ikke like videoene dine?

Du kan blokkere YouTube -kanaler for å forhindre at brukere kommenterer videoene dine eller kanalen. Blokkerte YouTube -kanaler kan fremdeles se videoene dine, men alle tidligere kommentarer vil være skjult. YouTube -kanaler du blokkerer, vil ikke bli fortalt at de er blokkert. Besøk Insider’s Tech Reference Library for flere historier.

Kan du se hvem som rapporterte kommentaren din på YouTube?

Å rapportere innhold er anonymt, så andre brukere kan ikke fortelle hvem som har laget rapporten. Når noe rapporteres, blir det ikke automatisk tatt ned.

Hvorfor fjerner YouTube kommentarene mine?

Med over 500 timer med videoer lastet opp på YouTube hvert minutt, er moderasjon i hver av kommentarseksjonene sine sterkt automatisert. YouTubes algoritmer er programmert for å identifisere og slette kommentarer som bryter plattformens retningslinjer for fellesskap.

Hvem er den tredje største YouTuber?

Mest underlagte kanaler

Rang Kanal Abonnenter (millioner)
1 T-serien 217
2 Cocomelon – Nursery Rhymes 135
3 Sett India 133
4 Pewdiepie 111

Som har maksimale abonnenter på YouTube?

Bære minati er den mest populære YouTuber i India med 21.3 millioner abonnenter etterfulgt av Amit Bhadana som har 20.5 millioner abonnenter og ashish chanchlani som har 18.6 millioner abonnenter.

Hvorfor er kommentarene mine begrenset på YouTube?

Hvis du bruker en firmatamaskin, kan det hende du ikke kan se YouTube -kommentarer fordi Begrenset modus er aktivert for Google Workspace eller G Suite. For å slå av begrenset modus på YouTube på Firefox, er det dette du trenger å gjøre: Åpne Firefox på datamaskinen din og gå til YouTube.

Hvorfor er YouTube -kommentarene mine deaktivert?

YouTube -kommentarer blir automatisk ikke tilgjengelig Når en video er privat, eller kanalen eller videoenes publikum er laget for barn. YouTube har allerede noen automatiske spam -moderasjonsfunksjoner, men de er ikke helt pålitelige. Noen brukere og deres spam youtube -kommentarer til videoen din kan fortsatt gli gjennom.

Hvor mange ganger kan du rapportere en kommentar på YouTube?

Hvordan flagge innhold. YouTube Staff Review rapporterte videoer 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. En video kan rapporteres på Hver gang en gang lastet opp til YouTube. Hvis gjennomgangsteamet vårt ikke har funnet noen brudd, vil ingen rapportering ikke endre det, og videoen vil forbli på nettstedet vårt.

Hvorfor forsvant YouTube -kommentaren min?

Kommentarene dine kan forsvinne av flere grunner. De kan fjernes for brudd på politikken, filtrert av innstillingene dine eller oppdages som spam. Du kan finne mer på kommentarinnstillinger her: støtte.Google.com/youtube/svar … Nå tilbake om nødvendig.

Hvordan forbyr jeg noen fra YouTube -kanalen min?

Åpne YouTube -appen på iPhone eller Android og logge på kontoen din, og åpne deretter kanalen du vil blokkere. Du kan gjøre dette ved å tappe kanalens brukernavn på en kommentar eller video. 2. Trykk på de tre prikkene øverst til høyre på kanalsiden og velg Block User.

Hvordan sletter du abonnenter på YouTube 2022?

Du kan fjerne YouTube -abonnenter fra abonnementene en etter en. Siden du ikke kan se navnene deres, er det ingen måte å fjerne alle brukere som er abonnert på kanalen din. Det beste alternativet er å Slett Google -kontoen din.

Hvordan blokkerer jeg en YouTube -kommentator?

Klikk «Om» på profilen deres, og trykk deretter på flaggknappen. I rullegardinmenyen vil du se et alternativ «Block User.»» Når du har bekreftet beslutningen din om å blokkere denne kommentatoren, vil de ikke kunne sende deg direkte meldinger, eller kunne kommentere videoene dine eller kanalen din.

Kan YouTubers fortsatt se mislikningene?

I november 2021 fjernet YouTube det offentlige mislikningstallet fra alle videoene sine. Samtidig som Skapere kan fremdeles se antall misliker i YouTube Studio, Seere kan nå bare se hvor mange som en video har mottatt.

Hva skjer hvis noen rapporterer kommentaren din på YouTube?

Å rapportere innhold er anonymt, så andre brukere kan ikke fortelle hvem som har laget rapporten. Når noe blir rapportert, Det blir ikke automatisk tatt ned. Rapportert innhold blir gjennomgått i henhold til følgende retningslinjer: Innhold som bryter retningslinjene for samfunnet fjernes fra YouTube.

Hvor mange rapporter tar det å slette en YouTube -kanal?

En YouTube -kanal avsluttes hvis den påløper Tre retningslinjer for samfunnsretningslinjer på 90 dager, har et enkelt tilfelle av alvorlig overgrep (for eksempel rovviltatferd), eller er fast bestemt på å være helt dedikert til å bryte retningslinjene våre (som ofte er tilfelle med spam -kontoer).

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *