Kan du få Hulu og Spotify sammen?

Hvor mye er Spotify og Hulu sammen?

Når du registrerer deg for en Spotify Premium -konto, tilbyr musikktjenesten et enda større kuppbunt med Hulu og Showtime -abonnement, og tilbyr hele pakkekostnadene $ 4.99 per måned. Alt du trenger å gjøre er å være på skolen.

Hvordan legger jeg til Hulu til Spotify?

For å få Hulu med Spotify Premium, Besøk “Dine tjenester” og trykk Aktiver på banneret. Hvis du er ny i Spotify Premium, kan du registrere deg for bunten her. Du vil motta din første måned med Spotify Premium og Hulu gratis; Etter det vil det koste $ 9.99 per måned.

Hvordan aktiverer jeg Spotify Premium med Hulu?

For å legge Hulu til din eksisterende Spotify Premium -konto, bare Besøk siden «Din tjenester» og trykk «Aktiver» på Hulu -banneret. Hvis du er ny i Spotify Premium, kan du registrere deg for bunten her. Du får din første måned med Spotify Premium og Hulu gratis; Etter det vil det koste $ 9.99 i måneden.

Er Hulu gratis med Amazon Prime?

Nei, Hulu kommer ikke med Amazon Prime. Du må kjøpe Hulu separat for å få tilgang til biblioteket med filmer og show på forespørsel.

Hvordan får jeg hulu gratis?

Les videre for instruksjoner om hvordan du registrerer deg for Hulus gratis prøveperiode.

 1. Besøk Hulu.com.
 2. Klikk «Start din gratis prøveperiode.”
 3. Velg planen din: Hulus annonsestøttede plan eller Hulus no-ADS-plan.
 4. Skriv inn din informasjons- og betalingsmetode.
 5. Begynn å se med Hulus gratis prøveperiode!

20. mai 2022

Inkluderer ikke Spotify Hulu lenger?

Nei. Du vil fortsatt gå til Hulu eller Showtime for å se TV og filmer via appene deres på støttede enheter eller på Hulu.com eller showtime.com, og å spotify for å høre på musikk, podcaster og mer..

Hva er den billigste måten å få Hulu på?

Hulu -priser og planer: Din raske guide

 • Hulu (ingen annonser) – $ 6*
 • Hulu + live TV (ingen annonser) – $ 6*
 • Ubegrensede skjermer – $ 9.99.
 • Forbedret sky DVR – $ 9.99.
 • Ubegrensede skjermer + forbedret DVR – $ 14.98.
 • Underholdningsavgift – $ 7.99.
 • Español tillegg – $ 4.99.
 • Sports tillegg – $ 9.99.

Er hulu gratis med Netflix?

Hulu og Netflix har eksistert i evigheter, og i den tiden har de begge tjent ganske åpenbare omdømme – og det er grunnen til at de er to av de beste strømmetjenestene….Netflix vs Hulu: på et øyeblikk.

Netflix Hulu
Samtidig bekker 1 med grunnleggende, 2 med standard, 4 med premium 2
Nedlastinger Ja Bare med annonsefri Hulu

• 20. august 2021

Få Amazon Prime -medlemmer Hulu gratis?

Nei, Hulu kommer ikke med Amazon Prime. Du må kjøpe Hulu separat for å få tilgang til biblioteket med filmer og show på forespørsel.

Er Hulu gratis for Amazon Prime -medlemmer?

Nei, Hulu kommer ikke med Amazon Prime. Du må kjøpe Hulu separat for å få tilgang til biblioteket med filmer og show på forespørsel.

Hvor mye koster Hulu med Amazon Prime?

Amazon Prime -medlemskap koster $ 99 per år (eller omtrent $ 8.25 per måned), men inkluderer også ubegrenset, gratis to-dagers frakt på mange varer. Du får også tilgang til selskapets voksende utvalg av streaming -TV -serier og filmer. Hulu pluss kostnader $ 7.99 per måned eller $ 95.88 per år.

Er Hulu billigere med Amazon Prime?

2. Amazon Prime Video koster $ 16 mindre per år enn Hulu og $ 47 mindre enn Netflix. Amazon Prime Video, Hulu og Netflix tilbyr alle et alternativ for betal-for-måned, men du kan også få et Amazon Prime Video-abonnement med Amazon Prime-kontoen din for $ 139.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *