Kan du fremdeles kjøpe kasser PUBG?

Ble PUBG kvitt kasser?

PUBG lar ikke lenger spillere kjøpe tilfeldige tyvegods med valuta i spillet som kan vise seg å være låst i spillet. En ny oppdatering til PlayerUnknowns slagmarker er å fjerne et av de mest kontroversielle aspektene ved mikrotransaksjonssystemet fra spillet.

Hvor kan jeg kjøpe en kasse i PUBG?

Du kan skaffe PlayerUnknown’s Battlegrounds Crates enten av Kjøpe dem med valutaen i spillet, kamppoeng (BP), eller ved å kjøpe dem på Steam Community Marketplace bruker ekte penger. Kamppoeng er tjent gjennom å spille spillet.

Hvordan får du PUBG -klær kasser?

Disse kassene kan nås på flere måter, men den mest kostnadseffektive måten er ganske enkelt gjennom Spiller spillet. Spilleren tjener kamppoeng gjennom å fullføre oppgaver, spille kamper og samle daglige belønninger på mobil. Dette er valutaen i spillet og kan brukes til å kjøpe kasser.

Har PUBG Mobile tyvegodsbokser?

Spillere kan bruke BP, spillets gratis-til-spill-valuta, for å kjøpe kasser fra dette tilfeldige bassenget. Spillere kan enten få en gratis boks når de kjøper en kasse, eller en låst tyvegods som krever at de bruker ekte penger på en nøkkel for å åpne den.

Trenger du nøkler for kasser PUBG?

Låste kasser krever en nøkkel, som kan kjøpes på Steam Marketplace, i hovedsak juksende spillere ut av belønningen med mindre de betaler for å låse opp den.

Hvordan kjøper du kasser på BP?

For å bruke BP -mynter i PUBG, gå til butikken på høyre side av appskjermen. Nå, ta turen mot Crates -delen under listen på høyre side av appskjermen. Åpne deretter ‘Soldiers kasse’, som er det siste alternativet på listen. For å bruke BP, trykk på ‘Åpne en gang’, og det vil åpne en soldatkasse for deg.

Hvordan jukser du på PUBG?

1: 585: 32 Typer av hacks og juks i PUBG Mobile – YouTubeyOutube

Hvordan får jeg en pubg -pleiepakke?

Hvordan få omsorgspakker. Omsorgspakker Slipp fra fly, akkurat som hvordan spillerne selv kommer inn i kartet. De inkluderer noen av PUBGs mektige og nye våpen, og hjelper spillere med å kurere et dødelig arsenal som kan utslette fiender. Omsorgspakker faller tilfeldig over kartet, og kan høres når de er inngående.

Hvordan fungerer PUBG Crate System?

Kassene i PUBG varierer fra noen få kasser; Den første er en gratis kasse som krever en nøkkel for å åpne (en nøkkel du må kjøpe med ekte valuta). Denne kassen lar PUBG Corp lage gratis DLC -pakker nedover veien fra nye våpen, kjøretøyer, kart og mer. Den andre kassen er en gratis kasse uten nøkkel som kreves.

Hvordan kjøper du kasser på PUBG Mobile?

For å bruke BP -mynter i PUBG, gå til butikken på høyre side av appskjermen. Nå, ta turen mot Crates -delen under listen på høyre side av appskjermen. Åpne deretter ‘Soldiers kasse’, som er det siste alternativet på listen. For å bruke BP, trykk på ‘Åpne en gang’, og det vil åpne en soldatkasse for deg.

Hva kan jeg kjøpe med BP i PUBG?

BP, eller kamppoeng, er PUBG Mobys valuta som kan opptjenes ved å fullføre kamper, oppdrag eller mer. Etter hver kamp tjener du et beløp av BP som bare kan brukes til å kjøpe Soldatkasser og endre avatarens utseende eller kjønn.

Hva er motoren som er juksekoder?

MotorOwning tilbud jukseprogramvare for forskjellige flerspillerspill. Vi mener at alle burde ha muligheten til å vinne og glede seg over online kamper.

Hvordan kan jeg få gratis UC?

For å motta din gratis PUBG Mobile UC, er alt du trenger å gjøre Registrer deg for en konto på Idle-Empire, svar på noen få betalte undersøkelser, se på videoer eller fullføre tilbud og innløse raskt opptjente poeng for PUBG UC. For å gjøre det, kan du bare trekke et gavekort på Google Play eller et iTunes -gavekort fra plattformen vår.

Hva er Red Zone PUBG?

En rød sone er en faresone som oppstår tilfeldig på kart etter at spillet begynner. Etter en viss periode blir sonen bombet og når en gang er truffet, får spilleren store skade. Hvis du er i en bygning i den røde sonen eller ut av den røde sonen, kan du unngå bombingen.

Hva gjør Flare Gun i PUBG?

Flarepistolen er et ekstremt sjeldent våpen som når du fyres av, samtaler i et tilpasset luftfall som slipper en større mengde svært verdifullt utstyr sammenlignet med det vanlige luftfallet.

Hva er den beste tiden å åpne en PUBG -kasse?

Den beste timingen for PUBG -kasseåpning er 18.00 til 20.00 og midten av natten. Logikken bak det er, i midten av natten trafikken på VPN og PUBG er lav. Dette vil øke sjansene for å få mytiske eller legendariske permanente gjenstander. Du bør åpne PUBG -kassene om kvelden mens du bruker en VPN.

Hvilken server er best for kasseåpning?

KeepSolid VPN ubegrenset er din beste VPN for å få PUBG -skinn og åpne kasser hvor som helst i verden.

Hva betyr AG i PUBG?

PUBG Mobile introduserte en ny valuta i spillet kalt AG (Ess gull) valuta i deres 0.18. 0 Oppdatering. Nå kan du kjøpe favorittartiklene dine i spillet som våpenskinn, og bærbare med AG-valuta i stedet for å bruke UC (ukjente kontanter).

Hvordan får du G i PUBG?

G-mynt oppnådd gjennom hendelser i spillet eller ved å fullføre overlevende passoppdrag er kategorisert som «gratis G-mynt» og har en utløpsdato på 3 måneder. Denne tilstanden kan endres etter PUBGs skjønn. Sørg for å bruke all din G-mynt før den utløper!

Fikk motoren som eier ned stengt?

Activision beveger seg for å stenge Warzone Cheat -leverandøren motorening. Den største warzone -jukseleverandøren, MotorOwning er kanskje ikke å lage hacks på mye lenger, takket være et nytt Activision -søksmål!

Som eier motoren som eier?

Activision Publishing, et datterselskap av Activision Blizzard, anla søksmål tirsdag mot EngineOwning, et selskap som annonserer juks for Call of Duty-spill og andre populære online skyttere, og søker å legge ned programvare som lar folk jukse i ethvert Activision-publisert spill.

Hva koster 1 UC i PUBG?

Ulike PUBG UC -verdier/kostnader i forskjellige valutaer

PUBG UC USD ($) GBP (£)
1 0.0165 0.012
50 0.8 0.57
100 1.65 1.19
180 2.97 2.1. 3

• 20. august 2020

Hvordan kan jeg få 600 UC i PUBG Mobile Free?

Å kreve 600 UC, Du må logges inn i spillet i totalt to timer i løpet av dagen. Enten du gjør det på en sittende eller hele dagen er opp til deg. Men hvis du ikke klarer å bruke 120 minutter logget inn 11. november, får du ikke belønningen.

Hva er smertestillende i PUBG?

Sammendrag. Smertestillende Øk øyeblikkelig en karaktersøkning med 60, og gir helsemessig regenerering og økt bevegelseshastighet. Å utføre visse handlinger mens du støper dette elementet – for eksempel hopping, eller å fjerne et våpen – vil avbryte bruken.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *