Kan du koble subwoofer til høyttalerutgangen?

Hvordan kobler jeg subwooferen min til hovedhøyttalerne mine?

Koble. Hvis du bruker subwooferen din med en hjemmekino -mottaker, er forbindelsen enkel: bare Kjør en lydforbindelseskabel som denne fra mottakerens subwooferutgang til subwooferens linjeinngang (bildet over). Hvis subwooferen har en inngang merket LFE, bruk den en.

Kan du legge til subwoofer til høyttaler?

Du kan bruke en subwoofer med alle høyttalere. Men suben er vanligvis koblet til en kilde med underutgang, ikke høyttalerne. Få merker har høyttalerforsterkeren inne i suben.

Hvordan kobler du en subwoofer til en drevet høyttaler?

4: 498: 42Hvise å koble en subwoofer til en Part Pa -høyttaler – YouTubeyOutubestart av den foreslåtte utklippen av foreslått utklipp, vi har en tre -pin XLR Dette har blitt produsert for å fungere ordentlig. Så vi vil bare koble denne. Så vi ville bare koble denne fyren til her. Og så vil det tillate oss et sted på baksiden av subwooferen.

Kan jeg koble subwoofer til bakhøyttalere?

Noen (mange) drevne subs har innganger på høyt nivå, slik at du bare kan benytte deg av bakhøyttalerledningene. Hvis bilen din har en fabrikksub, bruk høyttalertråden i stedet. Hvis den ikke har innganger på høyt nivå, kan du bruke en grunnleggende linje ut omformer som knytter seg til høyttalerkablene og gjør dem til en RCA -utgang.

Kan du koble subwoofer til aux?

Ja du kan koble det opp på den måten. Hvis du hadde ikke -drevne høyttalere, ville de koble seg til suben.

Hvordan kobler du en subwoofer til hva som helst?

Ved hjelp av en subwoofer -kabel (RCA -kabel), koble subwooferen til AV -mottakeren ved å kjøre kabelen fra mottakerens subwooferutgang til subwooferens linjeinngang. Klipsch subwoofere kan kobles til via LFE -kanalen, den hvite RCA -forbindelsen, eller i et stereopar ved å bruke både de hvite og røde RCA -tilkoblingene.

Trenger du en forsterker for en subwoofer?

Trenger du en forsterker for subwooferen din? I nesten alle tilfeller er svaret ja. Med mindre du har et system i bilen eller båten din som allerede driver en subwoofer, må du finne en forsterker som vil drive suben din.

Hvordan kobler du en subwoofer til en bokhyllehøyttaler?

Du trenger en breakout -kabel med 3.5mm stereo -plugg ved PC -enden og to RCA -plugger ved subwooferenden. Du ville bare bruke en av disse. Siden underet ditt bare har en inngang, kan du bare koble til venstre eller høyre til den.

Kan jeg bruke subwoofer uten forsterker?

I nesten alle tilfeller er svaret ja. Med mindre du har et system i bilen eller båten din som allerede driver en subwoofer, må du finne en forsterker som vil drive suben din. Hovedenheten din vil vanligvis gi et lavt strømsignal (RCA-utgang) som kan brukes til en forsterker for å drive subwooferen din.

Trenger drevne subwoofere en forsterker?

Hvorvidt en subwoofer er passiv eller drevet, er ikke den avgjørende faktoren for hvor god subwooferen er. men, Drevne subwoofere er den desidert mest brukte ettersom de har sine egne innebygde forsterkere og er ikke avhengig av noen forsterkerbegrensninger for en annen mottaker eller forsterker.

Kan subwoofere bruke RCA -kabler?

Enhver enkelt, standard RCA- eller subwoofer -kabel skal gjøre det bra. Imidlertid, hvis suben viser en brum med RCA/Sub -kabelen koblet til den, kan du kanskje prøve å bruke en «skjermet» subwoofer -kabel. Den ene enden av subwoofer/RCA -kabelen blir koblet til subwooferutgangen på baksiden av mottakeren.

Kan du bruke en subwoofer som bassforsterker?

Det er mulig å bruke en bassforsterker som subwoofer, Imidlertid er ikke bassforsterkere designet for å projisere den samme dybden av lave frekvenser som en subwoofer. Bassforsterkere fremhever hovedsakelig mellomklassene til en bassgitar, mens subwoofere har en tendens til å fokusere sterkt på underbassenfrekvensene.

Hvor kobler du til en subwoofer?

Den foretrukne metoden for å koble til en subwoofer er Gjennom subwooferutgangen (merket sub out eller subwoofer) til en mottaker ved bruk av en LFE (lavfrekvente effekter) kabel. Nesten alle hjemmekino mottakere og prosessorer og noen stereomottakere har denne typen subwooferutgang.

Kan du spille musikk gjennom en subwoofer?

Mens du kanskje hører bassen fra bokhylla eller gulvhøyttalere, En subwoofer lar deg føle lyden. Å lytte til bass-tung musikk som hiphop eller EDM eller se på en full-gass action flick uten en subwoofer, etterlater mye å være ønsket.

Trenger du to ampere for høyttalere og sub?

Trenger jeg dette? Vel, dette avhenger av mye. Hvis du bruker 50 RMS eller mindre høyttalere, kan du være helt fornøyd med å bare kjøre dem fra hovedenheten og en monoforsterker av underfasen. Hvis du vil ha kraftigere høyttalere, vil det være ideelt å kjøre en egen forsterker for dem hvis det er i budsjettet.

Hva trenger du for å installere en subwoofer?

12: 0214: 54Hvise å installere en subwoofer & amp enkel! – YouTubeyOutube

Kan jeg koble høyttalere til aktiv subwoofer?

Hvis subwooferens struktur har fjærklipp for å bruke høyttalertråd, kan du koble mottakerens høyttalerutgang. Denne metoden er identisk med å koble til en grunnleggende stereohøyttaler. Hvis subwooferen kommer med ett sett med fjærklipp, kan du bli med mottakerens nettverk til subwooferen som høyttaler.

Hvordan kobler du en subwoofer til en stereo?

Ta et sett med høyttalerledninger og koble det fra de positive og negative terminalene på høyre side av høyttaler B på baksiden av din to-kanals stereoforsterkermottaker til de positive og negative terminalene på høyre side av høy nivå på høynivå av inngang Din drevne subwoofer.

Kan du koble til sub uten forsterker?

Det krever en betydelig mengde kraft. Den skal utformes for å fungere resten av oppsettet uten forstyrrelse på grunn av utilstrekkelig kraft. Derfor En subwoofer uten forsterker kan ikke fungere jevnt. På den annen side vil noen subwoofere ikke produsere dype og høye lyder uten forsterker.

Kan vi bruke subwoofer uten forsterker?

I nesten alle tilfeller er svaret ja. Med mindre du har et system i bilen eller båten din som allerede driver en subwoofer, må du finne en forsterker som vil drive suben din. Hovedenheten din vil vanligvis gi et lavt strømsignal (RCA-utgang) som kan brukes til en forsterker for å drive subwooferen din.

Er subwoofer -kabel samme som lydkabel?

En subwoofer -kabel er en analog lydkabel som er laget for lange avstander. De brukes til å koble forsterkeren til subwooferen og kan overføre opptil 100 Hz i lyd. De er mer sammensatte og kraftige sammenlignet med RCA -kablene.

Trenger en subwoofer begge RCA -kabler?

For å koble sammen en drevet subwoofer ordentlig, En RCA «Splitter» -kabel («Y» -kabel) er ikke nødvendig. Enhver enkelt, standard RCA- eller subwoofer -kabel skal gjøre det bra.

Kan bassforsterkere brukes som høyttalere?

Du kan definitivt bruke en bassforsterker som foredragsholder ved å bruke den til å spille musikk. Imidlertid høres de kanskje ikke så bra ut som foredragsholdere. Og det er fordi de fleste bassforsterkere ikke kan spille midter og høye frekvenser som en normal høyttaler ville gjort. Selv om du kan bruke en bassforsterker som foredragsholder, kan de ikke erstatte normale høyttalere helt.

Kan jeg bruke en gitarforsterker som en subwoofer?

Gitarforsterkere vil lage veldig dårlige subwoofere. De er optimalisert for utvalget av frekvenser som gitarer produserer, noe som ikke går veldig lavt!

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *