Kan jeg bruke en senterhøyttaler som en vanlig høyttaler?

Kan du bruke en senterhøyttaler som hovedhøyttaler?

Ja, det er mulig å bruke tre høyttalere som markedsføres som «senter» -høyttalere for alle tre fronthøyttalere. Den gode nyheten er å ha tre identiske fronthøyttalere er en flott vei å gå, og det er det jeg bruker, og det samme gjør Dolby Laboratories.

Kan jeg bruke senterhøyttaler for musikk?

Senterkanalen er flott for dialog i en hjemmekino -applikasjon, men ikke for musikk.

Kan jeg bruke en senterhøyttaler for stereo?

Men som nevnt ovenfor, for å få senterhøyttaleren til å faktisk produsere all lyd i regelmessig bruk fra bare stereoinngang, du trenger en 5.1 eller 7.1 mottaker som ikke bare forsterker, men vil konvertere stereoinngang for å fylle ut alle 5.1 eller 7.1 høyttalerkanaler.

Kan du bruke senterhøyttalere som omgivende høyttalere?

Enhver type høyttaler kan brukes til surroundlydkanaler, Som et midlertidig tiltak, inntil økonomien tillater det fremtidige høyttalersystemet oppgraderinger.

Kan du bruke senterhøyttaler som venstre og høyre høyttalere?

Hvis du vil bruke dine eksisterende høyttalere med lydsystemet ditt, kan du prøve å kjøpe en senterhøyttaler fra samme produsent og klasse for de beste resultatene. I en ideell verden, Du bruker nøyaktig den samme modellen for høyttaler for ditt sentrum, venstre og høyre høyttalere – alle fronthøyttalerne dine.

Kan du sette senterhøyttaler på gulvet?

Hvis du mener bokstavelig talt på gulvet…du kan, men det vil ikke høres veldig bra ut. Egentlig vil det sannsynligvis høres ut som dritt. Hvis du mener på en lavere hylle, sikkert, men du må sannsynligvis fikle med plassering for å vinkle det riktig opp mot lytteområdet.

Kan du bruke senterhøyttaler alene?

Faktisk, Du kan fremdeles bruke Center Channel -høyttaleren på egen hånd Og det vil fortsatt gi deg en enestående lydkvalitet.

Hva er senterhøyttalere for?

En senterhøyttaler brukes til Surround lyd lyd og vil reprodusere det meste av det å snakke, noe som gjør det lettere å høre hva folk sier. Den er plassert under eller over skjermen og mellom venstre og høyre høyttalere.

Kan du bruke en senterhøyttaler alene?

Faktisk, Du kan fremdeles bruke Center Channel -høyttaleren på egen hånd Og det vil fortsatt gi deg en enestående lydkvalitet.

Kan jeg legge senterhøyttaler bak TV?

Vanligvis vil det å ha senterhøyttaler rett under TV -en være det beste stedet. Dette skal være omtrent ørivå og vil simulere lyden fra TV -en fra TV -en. Hvis du ikke kan legge den under TV -en, er det nest beste stedet rett over den. Det viktigste er å holde den på nært hold på TV -en.

Er midthøyttalere forskjellige?

Hvis senterhøyttaleren har en annen tonal karakter, vil en gitt lyd virke forskjellig fra ett sted sammenlignet med et annet, Spesielt når det går foran deg, noe som kan forringe opplevelsen. Den beste måten å matche tonaliteten til midtkanalen er å bruke tre identiske høyttalere.

Bør senterhøyttaleren være høyere enn foran?

Nei, når det er riktig kalibrert, skal ikke senteret være høyere enn frontene. Tallene du ser i oppsettet betyr ikke at senteret er høyere (eller ikke så høyt). Disse justeringene eksisterer slik at du kan redegjøre for forskjeller i lydstyrke mellom høyttalermodeller (e.g. Senteret ditt vs.

Kan du bruke en senterkanalhøyttaler som lydbar?

Kan du bruke en lydbar som en senterkanalhøyttaler i surroundlydsystemet ditt? Det korte svaret er Nei, en lydbar kan ikke erstatte et senter -speake uten at det går ut over lydkvaliteten.

Hvor stor forskjell gjør en senterhøyttaler?

Men hvor vi sitter, ser det ut til å være noe som mangler i lydscenen … en senterkanalhøyttaler er en kritisk komponent i et hjemmekinoanlegg som den leverer omtrent 70% av dialogen fra filmer og TV.

Kan jeg bruke en senterkanalhøyttaler alene?

Faktisk, Du kan fremdeles bruke Center Channel -høyttaleren på egen hånd Og det vil fortsatt gi deg en enestående lydkvalitet.

Skal jeg bruke en senterkanalhøyttaler?

En senterkanalhøyttaler er en kritisk komponent i et hjemmekino-systemoppsett da den leverer omtrent 70% av dialogen fra filmer og TV. Uten en går du glipp av viktige deler av det du ser på.

Hva er poenget med en senterhøyttaler?

En senterkanalhøyttaler er den viktigste høyttaleren i et surroundlydoppsett fordi det gjør det meste av arbeidet. Det meste av handlingen og samtalen, i en film, skjer foran og midt på skjermen, noe som betyr at midtkanalen er den som reproduserer den.

Hva er formålet med en senterkanalhøyttaler?

En senterkanalhøyttaler er den viktigste høyttaleren i et surroundlydoppsett fordi Det gjør det meste av arbeidet. Det meste av handlingen og samtalen, i en film, skjer foran og midt på skjermen, noe som betyr at midtkanalen er den som reproduserer den.

Er midtkanalen den viktigste høyttaleren?

En senterkanalhøyttaler er den viktigste høyttaleren i et surroundlydoppsett Fordi det gjør det meste av arbeidet. Det meste av handlingen og samtalen, i en film, skjer foran og midt på skjermen, noe som betyr at midtkanalen er den som reproduserer den.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *