Kan jeg deaktivere nahimisk tjeneste?

Gjør Nahimic noe?

Enhetsoptimalisering. Nahimic Will Optimaliser lyden fra MSI -datamaskinen din til alle dine favoritt eksterne lydenheter, og vil sikre den høyeste lydkvaliteten fra dem. Vi tester og måler med tusenvis av enheter for å optimalisere teknologien vår og tilby deg den beste lydopplevelsen.

Hvordan bruker jeg ikke nahimic?

Svar (21) 

  1. Åpent søk.
  2. Skriv inn «Systemkonfigurasjon»
  3. Trykk på fanen «Tjenester»
  4. Søk etter «Nahimic Service» eller trykk ‘N’ til Fast Search.
  5. Deaktiver merket, for å deaktivere det.

Hvorfor er Nahimic på datamaskinen min?

Som nevnt ovenfor er Nahimic ganske enkelt En pakke med lyddrivere som tar sikte på å forbedre lydopplevelsen din. Verktøyet lar deg oppleve opptil 7.1 Surroundlyd på standard stereoutstyr over kablet, Bluetooth-, USB- eller HDMI -tilkoblinger.

Er nahimisk bra for spill?

To andre funksjoner som Nahimic tilbyr er de to andre seksjonene til venstre. Den første er lydsporeren. Dette er Nyttig for spillere som spiller FPS -spill og/eller spill der lyd er et sentralt element i overlevelse.

Er nahimisk bloatware?

Som mange MSI -hovedkortkunder har jeg funnet et underlig programvare som dukker opp på datamaskinen min som heter Nahimic. MSI gir dette som et slags gjennombrudd i lyden som blir samlet som bloatware, Men så vidt jeg kan fortelle at mange vil kalle det skadelig programvare på grunn av dens oppførsel.

Hvordan slår jeg av Nahimic Audio?

Du kan helt slå av Nahimics prosess og lyd / mikrofoneffekter på denne måten: Høyreklikk på lanseringsikonet i sysbray og deretter venstre-klikk på alternativet «Avslutt».

Er nahimicService exe et virus?

NahimicService.exe er ikke et virus eller noen form for skadelig programvare . . . Nahamic er lydbehandlingsprogramvare installert på systemet ditt, av produsenten, har du en spill -PC eller bærbar PC – muligens et MSI -system?

Er nahimisk verdt å ha?

Nahimic 3 er etter min mening ikke verdt pengene. Hvis du er lydfil og vil ha best lyder, kan du kjøpe et dedikert lydkort. Du kan også få virtuell 7.1 lyder uten nahimic 3 også. Flere spillhodesett har virtuell 7.1 surroundlyd innebygd.

Er nahimisk del av Windows?

Så Nahimic Companion ble automatisk installert på MSI GF63 -bærbar PC etter den siste Windows 10 -oppdateringen.

Hvordan deaktiverer jeg Nahimic i Windows 11?

1: 062: 33Hvise å deaktivere Nahimic Service i Windows 11 – YouTubeyOutube

Hva er nahimisk sjåfør?

Nahimic er En lyddriver som PC -produsenten din valgte å gi deg en optimalisert lydopplevelse på bærbare datamaskiner, hovedkort og mer. Det er en pålitelig driver designet for å optimalisere og innstille lydytelsen på datamaskinen din.

Er nahimisk skadelig?

Nahimic er bokstavelig skadelig programvare Uansett hvordan du avinstallerer programmet eller prøver å fjerne det er drivere det fortsetter å komme tilbake. Dette stykket av søppelprogramvare er forferdelig unngå at den ikke installer dette på PC -en før det er for sent og støter på mange problemer over tid bare på grunn av dette.

Hva gjør usikring av exe?

UNSECAPP utvides som universell synke for å motta tilbakeringinger fra applikasjoner og er relatert til synke for å motta asynkrone tilbakeringinger for WMI -klientapplikasjoner. Uten å komme i mye teknisk – deltar den i en prosess der applikasjoner mottar tilbakeringinger og synkroniserer dem.

Hvordan blir jeg kvitt Nahimic på Reddit?

Finn noe levert av «A-Volute» eller «Nahimic» og kryss av i boksen til venstre. Kryss av «Force sletting» og klikk «Slett driver (er)». Slett mappen når du er ferdig med verktøyet.

Fungerer Nahimic på Windows 11?

Hvis du har en Windows PC som kjører Windows 11 eller Windows 10 -operativsystemet, Det er en god mulighet for at det har et program eller sjåfør som heter Nahimic Companion installert. Mange datamaskiner får kameraten installert når drivere oppdateres og mange PC -er mottar dem ut av boksen.

Hva er Asrock Nahimic?

Ved hjelp av Nahimic Audio har Asrock Oppgradert nesten alle sine 400-serie hovedkort med best i klassen lyd. Enten du bruker hodetelefoner, et headset eller et sett med høyttalere via USB, analog eller til og med HDMI, gir Nahimic Audio deg den mest engasjerende lytteopplevelsen, det er levende og rik på detaljer.

Kan jeg slette usikring?

Den legitime usikringen.exe kan ikke slettes fra Windows 10. I likhet med andre viktige tjenester som kjører i bakgrunnen, kan ikke synke for å motta asynkrone tilbakeringinger for WMI -klient usikringsprosess, slettes eller stoppes. Imidlertid, hvis du klarer å slette eller slutte å kjøre, vil Windows slutte å fungere og tvinge en omstart.

Hvordan slår jeg av usikring?

Brukere som finner den legitime usikringen.exe -filen kan hvile enkelt, da denne filen er trygg å kjøre. Hvis filen er lokalisert andre steder (noe som betyr at en malware -infeksjon er sannsynlig), kan det hende du kan stoppe prosessen umiddelbart med Høyreklikk på det i oppgavelederen og velg alternativet sluttoppgave.

Hva er NahimicService Exe?

(NahimicService.exe er et trojanvirus. Dette viruset oppdaget også som valp. Web-Miner. GRUVEDRIFT. Etter å ha kommet inn kan den endre brukerens innstillinger for nettleserens hjemmeside.

Hva er NahimicService Exe?

(NahimicService.exe er et trojanvirus. Dette viruset oppdaget også som valp. Web-Miner. GRUVEDRIFT. Etter å ha kommet inn kan den endre brukerens innstillinger for nettleserens hjemmeside.

Er nahimic 3 trygt?

Dette stykke søppelprogramvare er forferdelig Unngå at det ikke installer dette på PCen din før det er for sent og støter på mange problemer over tid bare på grunn av dette.

Er usikring av et virus?

Er usikring.exe et virus? Nei det er ikke. Den sanne usikringen.EXE File er en sikker Microsoft Windows -systemprosess, kalt «WMI -komponent». Forfattere av skadelig programvareprogrammer, som virus, ormer og trojanere gir imidlertid bevisst prosessene sine samme filnavn for å unnslippe deteksjon.

Hva bruker usikring?

Hva er usikring.exe? UNSECAPP.EXE er en legitim DLL -fil populært kjent som Sink å motta asynkrone tilbakeringinger for WMI -klientsøknad. Det tilhører Windows -operativsystem og utviklet av Microsoft Corporation. Det er vanligvis lokalisert i C: \ Windows \ System32.

Hva er formålet med usikring?

UNSECAPP.Exe står for universell vaske å motta tilbakeringinger fra søknader, og forholder seg til en prosess som er oppført i Windows som Sink for å motta asynkrone tilbakeringinger for WMI -klientapplikasjon.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *