Kan jeg deaktivere Razer Services?

Hvordan slår jeg av Razer -tjenesten?

Høyreklikk på Razer Synapse-ikonet funnet på systembrettet. Deaktiver Razer Synapse ved å klikke på riktig knapp.

Hva gjør Razer Central Service?

Razer Central er den, det «Integrerer» alle apper i ett brett (synapse, cortex osv.) og holder din razer-id. Razer Cental Service – er tjenesteappen, som bare kjører i bakgrunnen. Synapse Service Process – Som ovenfor, Service -app, som starter med systemet, kjører i bakgrunnen.

Hvordan hindrer jeg Razer fra å løpe i bakgrunnen?

For å finne alternativet, finn Green Razer-ikonet i varslingsområdet ditt, høyreklikk på det og velg “Innstillinger.”Ikonet kan være skjult bak Arrow til venstre for systembrettikonene dine. Fjern merket for alternativet «Vis på oppstart» under Splash -skjermen her. Splash -skjermen vises ikke når du logger deg på PC -en.

Kan jeg deaktivere Razer Chroma SDK -tjeneste?

For å aktivere eller deaktivere Chroma Workshop -appene: Velg Connect> Apps. Aktiver «Chroma Apps». Velg appen og veksle «Aktiver denne appen» for å aktivere eller deaktivere appen.

Er Razer Synapse påkrevd?

Razer Synapse 2.0 er ikke obligatorisk programvare for å få Razer -periferiutstyr til å fungere—Men det er tilrådelig hvis du vil få det beste ut av dem.»»

Hva er Razer Synapse Service?

Razer -bærbare datamaskiner og tilbehør kommer med dette fine verktøyet kalt Razer Synapse, som lar deg kontrollere alt fra belysning til viftehastighet.

Trenger Razer Central å løpe?

Anerkjente. Den Dessverre må du kjøre for at innstillingene dine skal brukes. Razer Mouse og tastatureier selv. En ting du kan gjøre for å få fart på at du starter opp, er bare å deaktivere oppstarten på Windows -alternativet, og manuelt kjøre den når de andre oppstartsprogrammene er ferdige.

Må du holde Razer Synapse åpen?

Kan jeg bruke razer uten synapse? Hvis du vil at noen av innstillingene skal forbli som de er, du må kjøre synapse. Lukk den, og den vil gå tilbake til standardfargene og DPI -nivåene på 450, 900, 1800 og 3500. Inntil Synapse er fjernet fra Razer -produkter, vil jeg aldri kjøpe dem igjen.

Er Razer Synapse en bloatware?

Synapse er ikke bloatware Og iTunes har også tonn utstedelse, bruk det i et tiår.

Hvordan blir jeg kvitt razer bloatware?

Klikk på «Razer Synapse», velg «Avinstaller», og klikk deretter på «Avinstaller» igjen. Klikk «ja» når Windows brukerkontokontrollprompt åpnes. Velg begge alternativer som vises og klikk «OK» for å lukke Razer -applikasjoner før du fortsetter med avinstallasjonen.

Bruker Razer spyware?

Når det gjelder synapse blir ansett som spionprogramvare, det er ikke. Razers abonnentavtale sier: «Brukergenerert informasjon» betyr all informasjon som er gjort tilgjengelig for Razer gjennom din bruk av programvaren.

Reduserer Razer Synapse ytelsen?

Tldr; Synapse brøt to kamper og bremset datamaskinen min betydelig – Etter avinstallering fungerte alt hardere, bedre, raskere, sterkere.

Må du bruke Razer Synapse?

Det avhenger av hvilken funksjonalitet du tildeler nøklene. Mens musen er i stand til å lagre de fleste nøkkelbindinger, kontrollerer multimedia på minnet. Mye synapse -funksjonalitet kan ikke utføres av musen på egen hånd, og krever fortsatt at synapse kjører.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *