Kan jeg endre Discord Bot -profilbilde?

Kan du endre mee6 profilbilde?

Nå kan du gå tilbake til Mee6 -dashbordet for å sette opp den tilpassede bot med dette tokenet. Herfra, Du vil også kunne endre bots avatar og brukernavn når som helst. Ha det gøy! Merk: Den nye bot erstatter Mee6.

Hvordan tilpasser du roboter i uenighet?

Opprette en botkonto

 1. Forsikre deg om at du er logget på Discord -nettstedet.
 2. Naviger til applikasjonssiden.
 3. Klikk på «Ny applikasjon» -knappen.
 4. Gi applikasjonen et navn og klikk «Opprett».
 5. Opprett en botbruker ved å navigere til fanen «Bot» og klikke på «Legg til bot».

Hvordan endrer du botnavnet ditt i uenighet?

På applikasjonssiden din, hvis du går til «Bot» -fanen, kan du endre både brukeravataren og brukernavnet der. Etter at du har truffet «Lagre endringer», vil det bruke det nye brukernavnet og Avatar til Discord. Som før vil du ikke legge merke til endringen umiddelbart, men den vil skje.

Kan du ha forskjellige profilbilder uenighet?

Velg Rediger serverprofilknapp. Trykk på din nåværende serveravatar og velg Endre Avatar/Change Server Avatar for å starte prosessen med å velge et nytt bilde fra mobilenhetens fotogalleri. Ikke glem å redde!

Hva er de beste uenige robotene?

De beste uenighets roboter pluss funksjonene deres

 1. Mee6. Mee6 er en bot som lar deg automatisere oppgaver som å sende velkomstmeldinger. …
 2. Dank memer. Hvis du vil ha en morsom uenighetsatmosfære, kan det være lurt å vurdere å legge den takke memerbotten til listen din. …
 3. Hjelper.gg. …
 4. Probot. …
 5. Idlerpg. …
 6. Community Hubs. …
 7. Tips.CC. …
 8. Dobbel teller.

Er mee6 bot gratis?

Mee6 Premium er et abonnement Du kan få støtte utviklingen av bot.

Hva er den beste uenige bot?

De beste uenighets roboter pluss funksjonene deres

 1. Mee6. Mee6 er en bot som lar deg automatisere oppgaver som å sende velkomstmeldinger. …
 2. Dank memer. Hvis du vil ha en morsom uenighetsatmosfære, kan det være lurt å vurdere å legge den takke memerbotten til listen din. …
 3. Hjelper.gg. …
 4. Probot. …
 5. Idlerpg. …
 6. Community Hubs. …
 7. Tips.CC. …
 8. Dobbel teller.

Er uenige roboter gratis?

Når du legger til Discord Bots, kan du bruke BOT -kommandoene rett fra serveren din. Alle disse beste robotene for Discord er gratis å bruke, Men noen inkluderer betalte oppgraderbare funksjoner. La oss gå over de spennende funksjonene til hver av de beste robotene å legge til uenighet!

Kan du kallenavn Discord Bots?

Nick Bot er en bot som kan hjelpe deg med å håndtere kallenavnforespørsler og automatiserte handlinger som den kan gjøre. Medlemmene kan nå be om et kallenavnsendringsforespørsel som vil gå til moderatorene til serveren for å sjekke. Moderatorene kan bestemme at kallenavnet skal godkjennes/nektes.

Hvordan fungerer Tupperbox?

En Tupper er en falsk uenighetsprofil du kan sende meldinger gjennom, så lenge Tupperbox også har tilgang til den kanalen. Du velger en tupper å bruke ved å skrive «parentes» rundt meldingen din. Det er nyttig å tenke på parentesene som et spesielt prefiks for din tupper.

Hvordan får jeg nitro uenighet gratis?

Besøk Discord Nitro Store -siden på Epic Games Store. Forsikre deg om at du er logget inn og deretter trykk på «Få» -knappen. Følg instruksjonene for å fullføre gratisordren. Du vil motta en e-post innen 24 timer.

Bryter Discord RN?

Ingen hendelser rapportert i dag.

Koster mee6 penger?

Med MEE6 Premium kan du belønne brukere med spesielle roller når de når et visst nivå, koble flere Twitch og YouTube -kanaler til serveren din, og tilpasse moderasjonsmeldingene dine ytterligere. Mee6 Premium -kostnader $ 11.95/måned, $ 49.99 for et helt år, eller $ 89.90 for bruk av levetid på en server.

Er uenige roboter ekte?

Bots on Discord, gruppemeldingsplattformen, er nyttig kunstig intelligens som kan utføre flere nyttige oppgaver på serveren din automatisk. Det inkluderer å ønske velkommen til nye medlemmer, forby bråkmakere og moderere diskusjonen. Noen roboter legger til og med musikk eller spill på serveren din.

Ble Mee6 hacket?

En hack av «mee6» -bot som ble brukt til moderate uenighetskanaler førte til at svindelmeldinger ble sendt i disse samfunnene, Med hackerne som poserer som en av medstifterne av spillet i tilfelle Axie Infinity-hendelsen.

Som laget Carl Bot?

Botlabs lager Carl-Bot | Patreon.

Hva er Owo Bot?

Owo er En uenighet Bot opprettet av Discord -bruker SCUTTLER#0001. Bot i seg selv har en rekke morsomme, sosiale kommandoer som gir et morsomt aspekt til din opplevelse på uenighet. Owos primære kommandoer er de angående dyr, som du kan jakte, selge, ofre og kjempe mot andre!

Hva er et kallenavn for en gutt?

Kallenavn for gutter som er morsomme og friske

BUD Bror Gælisk
Buddy Bror Engelsk
Buzz amerikansk
Cade Rund, klumpete; fat fransk
Cale irsk

Hvordan endrer jeg avataren på Tupperboxen min?

Ganske enkelt Besøk dashbordet, velg Tupper og klikk på avataren eller opplastingsknappen. Alternativt kan du ganske enkelt lime inn en bildelink i «Avatar URL» -feltet på tupper. Du kan enten oppgi en bildelink, som ovenfor, eller laste opp bildet mens du kjører kommandoen i stedet for å gi en lenke.

Som laget Tupperbox?

Om Roryl I skrivende stund har Tupperbox blitt lagt til over 1 million uenighetsservere, et tall jeg ville ha funnet ufattelig da jeg først skrev det for moro skyld. Tupperbox har vokst seg så stort og har så mange brukere at det å fortsette å utvikle og opprettholde den har blitt en heltidsjobb.

Er gratis nitro mulig?

Vanligvis er måtene du kan få tilgang til Discord Nitro gratis begrenset. Heldigvis, Discord -teamet føler seg raus fra tid til annen og slipper en nitrofri prøveversjon som kan vare opptil tre måneder. Når dette skjer, bør du få et varsel om å ta tak i det.

Er gratis nitro -servere ekte?

Så jeg fikk denne DM fra en bot som heter «Krev din nitro» -bot som fortalte at jeg kunne få gratis nitro ved å klikke på en «lenke» for å godta og legge til bot. Denne bot er åpenbart en svindel som må håndteres så snart som mulig. Denne bot er ikke en IP -logger, det er i utgangspunktet en servernuker.

Hvem er grunnleggeren av Discord?

Jason Citron
Discord ble begynt å løse et stort problem: Hvordan kommunisere med venner over hele verden mens du spilte spill på nettet. Siden barndommen, grunnleggere Jason Citron og Stan Vishnevskiy Begge delte en kjærlighet til videospill, og verdsatte vennskapene og forbindelsene som dannet seg mens de spilte dem.

Hvorfor er min uenighet PFP uskarp?

Den nylige feilen i Discord gjør alle avatarprofilbilder uskarpe når de lastes opp fra iOS -enheter som iPhone og iPad eller til og med noen Android -enheter. Den eneste løsningen for å fikse dette akkurat nå er å Last opp PFP fra PC -nettleseren. Dette problemet er bemerket av devs, og de er klar over denne feilen.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *