Kan jeg koble 3 pin RGB i 4 -pinners?

Vil en 3 -pinners RGB -kontakt fungere med 4 -pinners?

Ja, det vil fungere, men ikke som du forventer. Det grunnleggende problemet er at du ikke kan drive og kontrollere et 3-pinners ArgB-lyssystem fra en 4-pinners vanlig RGB-belysningsoverskrift, og det er ingen enkel adapter.

Hvordan kobler du 3 -pinners RGB -vifte til 4 -pin hovedkort?

2: 368: 31 Konneerer et 3-pinners 5V ArgB-produkt til en 4-pinners 12V-topptekst? Ja det er …YouTubestart av foreslått utklipp av foreslått utklipp, bare gå inn i det, går bare på en vei inn i bunnen. Du skyver den inn i du er tilkoblet, du er god morehey bare gå i den går bare på en vei inn i bunnen. Du skyver den inn i du er tilkoblet, du er god til å gå.

Kan jeg koble en 3 -pinners kontakt i en 4 -pinners?

Merk: Du kan koble en 3 -pinners vifte til en 3 -pinners eller 4 -pinners overskrift på hovedkortet. Viften vil fungere normalt uansett type vifteoverskrift brukes.

Hvor kobler du til 3 -pin RGB på hovedkortet?

Koble RGB til 3-pinners 5V-overskrift Følg disse trinnene for å koble LED-strømkontakten til hovedkortets 3-pinners 5V-topptekst. Juster pilskiltet fra kontakten til +5V på hovedkortet. Koble nå disse to kablene forsiktig. Koble vifteens strømkabel til Systemviftehode på hovedkortet.

Hva er forskjellen mellom 3 pin og 4 -pinners RGB?

3-pinners RGB-linjer er for adresserbare RGB, noe som gir kontroll over individuelle lysdioder. 4-pinners RGB-linjer har ikke individuell LED-kontroll. Elektrisk sett, på 3-pinners RGB-strimler, fungerer hver LED som et skiftregister eller lignende, hvor data om hvilken farge det er sendt ned hver LED.

Kan jeg konvertere RGB til ArgB?

Nei. De fleste RGB -strimler krever 12V og analogt RGB -signal, ArgB bruker 5V digitale data for å kontrollere lysdioder. Det er noen adaptere som lar deg konvertere ArgB til RGB, Men i de fleste tilfeller er det billigere å erstatte RGB -maskinvare med ArgB One.

Kan du koble en 3 -pinners vifte til en 4 -pinners splitter?

Ja! PWM-fans kommer med en 4-pinners kontakter for helautomatisk hastighetskontroll via hovedbordets 4-pinners PWM-fanoverskrifter. Vær oppmerksom på at 4-pinners fans kan også være koblet til hovedbordets 3-pinners fanoverskrifter.

Kan jeg bruke 3 -pinners vifte på 4 -pinners topptekst?

En 3-pinners fan-vifte kan enkelt kobles til en 4-pinners kontakt på hovedkortet. Den fjerde pinnen er ganske enkelt tom i denne konfigurasjonen. I de fleste tilfeller vil den deretter kjøre uregulert med fast hastighet.

Kan jeg koble RGB -fans til hovedkort?

Bruk RGB Y-kabel for å koble viften og hovedkortet. Bruk RGB 4-pinners kontakt til en RGB-overskrift, og 4-pinners viftekontakt til en vifteoverskrift på hovedkortet.

Hvor mange pinner er RGB?

RGB -enheter er kompatible med 12V -overskrifter som har 4-pinner og er til stede i mange hovedkort i dag. Faktisk har flere hovedkort 12V 4-pinners RGB-overskrifter enn de nyere ArgB-overskriftene på grunn av deres lavere kostnad.

Kan du konvertere 12V RGB til 5V ArgB?

EZDIY-FAB RGB Converter, 12V RGB til 5V ArgB Transfer Hub med 3-veis splitter, Hovedkort med 12V 4-pinners topptekst kan kontrollere 5V Add-RGB-produkter, innebygde 50 fargemodus.

Hvordan kan jeg bruke 5V RGB til 12V RGB?

6: 069: 19use 5V RGB -fans på 12V hovedkort med … – YouTubeyOutube

Kan du kontrollere viftehastigheten med 3 -pinners?

Hastigheten til både 3-pinners og 4-pinners fans kan kontrolleres, Men metoden er forskjellig for de to typene. For 3-pinners fans er tilkoblingene til den grunn til pinne nr. 1, +VDC (varierende) til pinne nr. 2, og hastighetssignal på pinne #3.

Hvordan kobler RGB -fans til hovedkortet?

3: 3716: 50Hvise å koble til RGB -fans og andre RGB -produkter – YouTubeyOutube

Hvorfor er noen fans 3 -pin og noen 4 -pin?

Chassis og prosessorvifter bruker enten en tre ledning eller fire trådkontakt. De tre trådkontaktene er for små chassisvifter med lavere strømforbruk. De fire trådkontaktene er for prosessorvifter med høyere strømforbruk.

Kan 3 pin -fans være PWM?

Pulsbreddemodulasjon (PWM) fans er DC -vifter med en ekstra ledning for PWM. PWM-fans er 4-pinners fans der den fjerde ledningen sender et PWM-signal til viftemotoren. PWM -signalet er kontrollinngangen til PWM -viften….PWM-fans eller 4-pinners fans.

DC -fan PWM -fan
3-pinners fan 4-pinners fan
Spenningskontroll PWM -kontroll

• 17. mars 2022

Kan du bruke RGB -fans uten RGB -overskrift?

Ja, de vil definitivt fungere selv uten en RGB -header, men bare som enkle fans. RGB -delen av dem vil ikke bli aktivert. I så fall må du kjøpe en ArgB -kontroller og et knutepunkt for å koble til og synkronisere dem.

Hva gjør jeg hvis hovedkortet mitt ikke har en RGB -overskrift?

Du kan ha RGB på et ikke-RGB hovedkort innen Bruke LED -enheter med dedikerte fjernkontrollere eller Razer adresserbare RGB -kontroller (eller lignende LED -knutepunkter) som kobles til hovedkortet ditt via USB og gir deg tilgang til RGB -kontroller.

Kan du kontrollere 4 -pin RGB?

Ja, du kan kontrollere RGB, vanligvis med programvare for den aktuelle MB.

Hva skjer hvis du kobler til 5V RGB til 12V?

Uten spørsmål er ikke de to versjonene av RGB utskiftbare og fungerer ikke sammen. Plugging 5V Circuit til 12V -topptekst kan forårsake skade på produktet du kobler til.

Kan du sette en 5V RGB i 12V?

5V Add-RGB-utstyr kan være kompatibelt med 12V RGB hovedkort via omformeren, For å oppnå synkron belysningskompatibilitet.

Kan du bruke en 3 -pinners vifte på en 4 -pinners splitter?

Hvis du mener de små vifteoverskriftene, ja. Forskjellen er at 4 -pinners overskrifter har en ekstra kabel for PWM -hastighetskontroll (som mange CPU -fans). 3 -pin -fansen endrer hastighet ved å justere spenningen til viften i stedet for å sende et signal til den valgfrie fjerde ledningen.

Kan du koble RGB -fans til PSU?

Du finner en med en 6-pinners kontakt i den ene enden merket «Perif», og som kobles til den tilsvarende kontakten til PSU. Den kabelen har tre kvinnelige 4-pinners molex utgangskontakter på den, og du bør koble en av dem til strøminngangskontakten til viftekontrolleren i ditt tilfelle.

Er en 4 -pinners eller 3 -pinners vifte bedre?

Den betydelige forskjellen i praksis er at 4-pinners vifter lar RPM endres basert på behovet for kjøletemperatur, dette reduserer støy og strømforbruk. Mens 3-pinners kan kontrollere spenningen, men spenningen kan ikke vende seg til å endre viftenes turtall i det hele tatt og nøyaktig så mye som 4-pinnersvifter.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *