Kommer til å stenge ned?

Er Ringenes herre på nettet?

Etter 31. desember 2021 vil Ithil Game World bli stengt permanent, og eventuelle gjenværende karakterer vil ikke kunne overføres eller få tilgang til.

Er Lord of the Rings Online verdt å spille 2021?

Ja, Lotro (Lord of the Rings Online) er i en nisje – men en som spillet bevisst har skapt for seg selv. Og som et resultat, selv etter nesten 15 år, Tittelen er i live og sparker og bedre enn noen gang, i det minste hvis du ikke forventer en god MMO.

Er Lotro fortsatt løper?

Lotro er kanskje ikke blomstrende, men alt snakker alt sammen med et spill som fremdeles kjører jevnt. Steam Charts (åpnes i New Tab) markerer spillet som kjører med en jevn spillerbase på mellom 1-2 tusen samtidige spillere, selv om mange ikke vil kjøre spillet gjennom Steam.

Blir det en ny lotro?

Ringenes herre: Ringen av strømutgivelsesdato er bekreftet av Amazon. Den nye serien lanseres 2. september 2022, på Amazon Prime. Streameren kunngjorde nyheten i august 2021, og forberedte fans over et år i forveien for å bestille fri for å sakte sluke åpningsepisoden.

Hvor mye penger tjener Lotro?

Lotro med over 41 000 månedlige abonnenter gjorde $ 10.000.000 USD årlig rent basert på abonnement.

Er lotr online kanon?

Nei, Lotros historier og hendelser er ikke kanon. De er en interessant parallell historielinje som vever i og rundt hendelsene til LOTR, slik at spillerne kan fordype seg i Midt-jorden igjen.

Hvorfor Lotro er den beste MMO?

Mange MMO-er har puslespillssoner og historier som er moset sammen til en merkelig temakark, men Lotros setting føles sammenhengende, kontinuerlig og omfattende. Det er vanskelig å sette ord på, men når du går inn i dette spillet, føler du virkelig at det er mer en ekspansiv verden enn i mange andre MMORPG -er.

Er lotro gratis nå?

Lord of the Rings Online er teknisk allerede gratis å spille, men MMO deler mye av innholdet i ytterligere betalte kjøp.

Hvorfor ble LOTR MMO kansellert?

Etter kontraktstvister med Tencent, Amazon har kansellert sin Ringenes herre MMO. Tatt i betraktning spillhistorien, er det sannsynligvis til det beste. Den planlagte Lord of the Rings MMORPG fra Amazon Games er kansellert etter en tvist med Tencent.

Hvorfor ble Lotr MMO kansellert?

Bloomberg -rapporten avslører at spillets kansellering kommer fra en uenighet mellom Amazon og Tencent, Det massive medieselskapet som kjøpte Leyou i desember i fjor.

Vil Ringenes herre fortsette?

Flere historier av Aaron. Rings -franchisens herre har en dato for å returnere til kinoene. Warner Bros. Animasjon og New Lines anime frittstående Lord of the Rings: The War of the Rohirrim vil ankomme teatre på 12. april 2024.

Er lotro en p2w?

Lotro er ikke Pay2win. Du kan tjene alle varer.

Som eier Lotro?

Ringenes herre på nettet
Utvikler (er) Stående steinkamper
Utgiver (er) Daybreak Game Company
Plattform (er) Microsoft Windows OS X
Utgivelse 24. april 2007

Er middeljordsspill kanon?

Nei. Det er ikke en historie Tolkien skrev, skissert eller noen gang vurdert (så langt vi vet). Selv om visse elementer i historien kan være noe plausible, går de lenger enn det som ville vært mulig i Midt-jorden Tolkien unnfanget.

Er lotro fortsatt verdt å spille?

Dette er en MMO der folk faktisk (gisper) elsker spillet sitt og er imøtekommende for de som kommer inn i bane. Jada, det er de vanlige dårlige eplene spredt rundt, men i det store og hele får Lotro høye karakterer for samfunnet. Det er mye mer jeg kan si om hvorfor Dette er et spill verdt å spille selv i dag.

Er Ringenes herre online lønn for å vinne?

Lotro er ikke Pay2win. Du kan tjene alle varer. Du trenger ikke stjernelystkrystaller, du kan tjene mange per dag ved å gjøre Minas Tirith Dailys eller andre ingame -aktiviteter. Hvis du vil ha dem uten å gjøre noe, kan du kjøpe stjernelystkrystaller eller oppgradere Li -statistikken din med Mithril Coins, ja.

Hva er nivåhetten i lotro?

Lotro vil gå til et maksimalt nivå av Nivå 140 (Venter hvis det ikke er høyere) med oppdatering 31: Fate of Gundabad -utvidelsen. Det er mange nivåer i Lotro og en enorm mengde innhold som både er en velsignelse og en forbannelse for dette spillet.

Hvor mange spillere spiller lotro?

Ringenes herre på nettet

Måned Avg. Spillere Toppspillere
Siste 30 dager 1.248.1 2.597
Mai 2022 1.320.3 2.663
April 2022 1.141.9 3.744
Mars 2022 767.9 1.585

Lager Amazon en Lord of the Rings -spillet?

Del alle delingsalternativer for: Amazon har kansellert sin Lord of the Rings MMO -spill. Amazon Game Studios har kansellert en Lord of the Rings online rollespill, rapporterte Bloomberg. Selskapet kunngjorde prosjektet med Leyou-eide Athlon Games tilbake i 2019, og planla det å være et gratis spill for PC og konsoller …

Er Elden Ring basert på Ringenes herre?

Spilldirektør og fra programvarepresident Hidetaka Miyazaki fortalte IGN like mye tilbake i 2019, og bekreftet: “Ringenes herre er den mest klassiske fantasiromanen, så selvfølgelig, Elden Ring påvirkes av den til en viss grad, men ikke på en direkte måte.

Hva er det neste LOTR -spillet?

EA har offisielt kunngjort en ny Lord of the Rings -videospill, som vil være tilgjengelig å spille i Sommeren 2022. Det har gått godt over et tiår siden forlagets siste forsøk på Midt-jorden, og denne siste tittelen er en gratis-til-spill mobil RPG.

Blir det en herre av ringene 4?

Ringenes herre: Rohirrim -krigen treffer kinoer 12. april 2024. Anime blir utviklet av New Line Cinema og Warner Bros Animation og vil utforske den ennå-toldte historien om Helms dype festning, etter livet til den legendariske kongen av Rohan, Helm Hammerhand.

Hvor gammel er Legolas?

2931 år gammel
Legolas ble fremstilt av Orlando Bloom. I «Official Movie Guide» for Ringenes herre, er en fødselsdato for Legolas satt til 87 i tredje alder. Dette ville gjøre ham 2931 år gammel På tidspunktet for ringen.

Er lotro verdt å spille?

Dette er en MMO der folk faktisk (gisper) elsker spillet sitt og er imøtekommende for de som kommer inn i bane. Jada, det er de vanlige dårlige eplene spredt rundt, men i det store og hele får Lotro høye karakterer for samfunnet. Det er mye mer jeg kan si om hvorfor Dette er et spill verdt å spille selv i dag.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *