Viser Discord hva du spiller?

Viser Discord hvilket spill du spiller?

Desktop -versjonen av Discord vil la deg vise hvilket spill du spiller som det blir oppdaget i bakgrunnen til PC -en din. Hvis du har gått gjennom innstillingene og lagt til Xbox under fanen Connections, vil det nåværende spillet ditt lenke opp her.

Kan uenighet se hva du gjør?

Det enkle svaret på CowgoesMoo2s spørsmål er dette: Discord vet hvilke programmer du har åpent fordi det er slik det er programmert til å fungere. Programmet gjør imidlertid ikke en god jobb med å formidle denne funksjonen til brukere.

Hvordan skjuler jeg hvilket spill jeg spiller på Discord?

Kan uenighet oppdage mobilspill?

Hvordan skjuler jeg det jeg spiller på Discord?

Hva kan uenige venner se?

Hvordan skjuler jeg spillaktiviteten min på uenighet?

Gjør uenighetsspor?

Hvordan forfølger du noen på uenighet?

Kan du være anonym på uenighet?

Hvordan hindrer du uenighet fra å se hvilket spill du spiller?

Kan du se hvem som så på din uenige profil?

Hvordan ser jeg min uenige historie?

Er uenighet veldig trygg?

Hvordan forfølger du uenighet?

Hvordan vet du om noen ser på uenighetens strøm?

Hvordan sletter jeg Discord Server -historien?

Sletter Discord gamle meldinger?

Er uenighet trygt for sexting?

Hvorfor du ikke skal bruke uenighet?

Hva er botestilk?

Hvordan åpner du gamle DMS på uenighet?

Kan du se hvem som lurer på uenighet?

Hvordan skjuler du at du strømmer på uenighet?

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *